Utgånget

Rundvirke Skog söker affärsdriven Virkesinköpare till Uppland

Rundvirke Skog
Jobbfunktion: Virkesinköpare
Ort: Uppland
Publicerat: 2024-03-27
Sista ansökningsdatum: 2024-04-16
Utgånget
Rundvirke Skog Uppland
Dela

Vill du jobba med ett självständigt arbete i en privatägd koncern med engagerade kollegor? Tjänsten som virkesköpare ger dig möjlighet att arbeta i skogen i ett ansvarsfullt och fritt arbete, där vi tillsammans verkar för en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och utvecklande arbetsliv. Låter det intressant? Då är det kanske dig vi söker!

Rundvirke Skog AB ingår i Sveriges största specialvirkeskoncern – Rundvirke Industrier AB. Rundvirke Skog förser bolagen inom koncernen med högkvalitativ råvara som förädlas i produktionsenheterna i Dalarna, Hälsingland och Jämtland. Koncernen präglas av ett högt kvalitetsfokus från råvaruanskaffning till försäljning.

Rundvirke Skog
Rundvirke Skog

Som virkesinköpare på Rundvirke Skog ansvarar du för inköp av virkesråvara från privata skogsägare i ditt tilldelade marknadsområde. En betydande del i ditt arbete innebär att optimera uttaget av specialsortiment i dina affärer. Ditt uppdrag omfattar hela kedjan från bearbetning av marknaden till genomförande, fältplanering och redovisning av uppdragen. Arbetet är självständigt med möjlighet att själv planera dina arbetsdagar med stöd av närvarande kollegor och ledare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
En viktig del i arbetet är marknadsbearbetning inom ditt tilldelade geografiska område. Det innebär bland annat att ta initiativ till kontakt med skogsägare, ge skoglig rådgivning och köpa virkesråvara i form av avverkningsrätter.
Utöver detta innebär uppdraget också:

  • löpande dialog med skogsägare, entreprenörer, myndigheter och samarbetspartners
  • göra skogliga bedömningar, fältplanering av skogliga åtgärder, samt upprättande av kart- och informationsunderlag
  • löpande arbeta med ajourhållning i operativa IT- och kartsystem
  • administrativt hantera uppföljningar och redovisa skogliga och ekonomiska utfall

Om dig
Vi söker dig som älskar att göra affärer. Du har en förmåga att skapa goda affärer för såväl Rundvirke Skog som för skogsägaren. För att lyckas med det tror vi förutom att du har ett affärsmässigt driv, har du också ett stort intresse för människor och en social förmåga att bygga långsiktiga relationer och nätverk i de bygder du verkar. Du är förtroendeingivande, kommunikativ, självständig, engagerad, strukturerad och ansvarstagande. Din skogliga kompetens kan du ha tillgodosett dig genom utbildning eller på annat sätt som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du bör ha kunskap och vana av att använda relevanta IT-hjälpmedel. Meriterande för tjänsten är tidigare arbete med planläggning, skogstaxering och virkesköp. B-körkort ett krav.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett självständigt jobb i en privatägd koncern med korta beslutsvägar och engagerade kollegor. Tjänsten som virkesköpare ger dig möjlighet att arbeta i skogen i ett ansvarsfullt och fritt arbete, där vi tillsammans verkar för en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och utvecklande arbetsliv.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker efter överenskommelse.

Plats
Uppland, önskvärt nordvästra Uppland.

Vill du veta mer?
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av
Regionchef Magdalena Olsson
073-386 64 32
magdalena.olsson@rundvirkeskog.se

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsansvarig
Rosmari Hagström
073-028 70 40
rosmari.hagstrom@jeffersonwells.se

Facklig kontakt är för Ledarna,
Håkan Semb
070-205 31 15
hakan.semb@rundvirkeskog.se

Din ansökan
Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt svenska CV (innehållande personligt brev och meritförteckning) senast den 16 april 2023.

Vi ser fram emot din ansökan!

Länk till tjänst: https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/be03c0b9-5f9c-4d8d-a8cc-d9bf441dc8e4/rundvirke-skog-sker-affrsdriven-virkesinkpare-till-uppland&utm_source=skogen&utm_medium=paid-job-board&utm_campaign=bizkit&source=skogen%2Fpaid-job-board%2Fboost-jw-sthlm%2Fcandidate-temp

Utgånget

Om företaget

Rundvirke Skog AB är råvarubolaget i Sveriges största specialvirkeskoncern- Rundvirke Industrier! Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Koncernens uppgift är att förädla specialvirke där Rundvirke Skog förser produktionsenheterna i Dalarna, Hälsingland och Jämtland med den specifika råvaran. Inköpsverksamheten sträcker sig från Mälardalen till Jämtland.

Prenumerera på lediga SkogsJobb

Anmäl dig här för att få vårt nyhetsbrev med lediga jobb direkt till din e-post
Jag godkänner att Skogen lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter
Skickar begäran
På väg
Lena fick Artdatabankens pris
SkogsJobb