Rådgivare skog till Ludvig & Co i Norrland

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Vill du vara med och göra skillnad inom skog och jordbruk? Som rådgivare på Ludvig & Co inom skog är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare. Vi söker skoglig rådgivare till samtliga kontor i Norrland.

Skogen jobb Rådgivare skog Ludvig & Co

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv och kvalificerad rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Fastighetsvärdering, skogsvärdering och upprättande av skogsbruksplaner samt rådgivning kopplat till detta
  • Löpande konsultation och företagsekonomisk rådgivning
  • Upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.

Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor.

Vi ska nu bli fler medarbetare och även växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

  • Vara utbildad skogsmästare, skogsvetare, jägmästare eller motsvarande
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Tidigare arbetat i en konsulterande roll eller liknande erfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet av att upprätta skogsbruksplaner och utföra värderingsuppdrag. Har du dessutom erfarenhet av generationsskiften är det en fördel. Viktigt är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din skogliga bakgrund. För att vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på och vill driva nya lösningar mot kund.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Till ansökan: https://ludvig.se/om-oss/karriar/lediga-tjanster/

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Skoglig rådgivare, lantbruksekonom, skogsekonom, affärsrådgivare, redovisningskonsult, redovisning, senior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, senior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, senior accountant, senior redovisningsekonom

Publicerad: