Projektledare inom skogligt underhåll

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
SKOGEN Skogliga jobb Ellevio söker Projektledare inom skogligt underhåll

Vill du vara med och bidra till att ett hållbart samhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i Sveriges elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Vi är stolta över vårt arbete och arbetar alla tillsammans för att Sverige inte bara ska lysa och fungera - utan för att det ska göra det på ett hållbart sätt.

Pålitlighet, engagemang och utveckling är ledstjärnor i vårt arbete och vi tror på en inkluderande kultur och eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter, eftersom vi ser olikheter som en tillgång. I år tog vi emot utmärkelsen för Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi har även blivit utnämnda till Karriärföretag 2021. Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team inom Förebyggande underhåll med möjlig stationeringsort i Kungsbacka, Tanumshede, Karlstad, Arvika, Lindbacka, Borlänge eller Arbrå.  

Om rollen som Projektledare inom skogligt underhåll

I rollen som projektledare inom skogligt underhåll arbetar du både strategiskt och operativt med ansvar för det skogliga underhållet av våra ledningsgator.

Rollen omfattar aktiviteter från att upprätta budget och att definiera omfattning av skogliga åtgärder till att handla upp entreprenörer – men tyngdpunkten ligger på praktisk projektledning av röjningsentreprenader ute i fält. Du kommer primärt att jobba med vårt lokalnät men även med regionnätet i mindre omfattning. Du jobbar nära vår befintlige skogliga projektledare, verksamhetens anläggningsägare, underhållsplanerare, underhållskoordinator samt externa projektledare.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med stort eget ansvar. Du blir en del av ett team som strävar efter att vara föregångare i branschen och som satsar på att utveckla både medarbetare och arbetsmetoder. Hos oss får du vara med i hela kedjan från idé till innovation, jobba med kollegor med bred kompetens och utvecklas med uppgiften. Möjlig stationeringsort är någon utav de orter där vi har kontor idag: Kungsbacka, Tanumshede, Karlstad, Arvika, Lindbacka, Borlänge eller Arbrå. Vi erbjuder också möjligheten att arbeta hemifrån i stor utsträckning. I rollen förekommer resor till våra nätområden.

Om dig

För denna roll behöver du ha en högskoleutbildning med skoglig inriktning eller införskaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har gedigen erfarenhet av värdering, förhandling med markägare, entreprenörer och myndigheter samt har praktisk erfarenhet av röjning/avverkning. Erfarenhet av underhåll av ledningsgator är meriterande och B-körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas i rollen som projektledare inom skogligt underhåll behöver du vara resultatorienterad och tycka om att arbeta självständigt med eget ansvar. Du håller dig uppdaterad inom ditt område och vill gärna lära dig nya saker och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

För denna tjänst behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Delar du våra värderingar?

Om du, som vi, drivs av att få vara med och skapa förutsättningar för en hållbar framtid är Ellevio rätt arbetsplats för dig. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill vara med på vår resa framåt – skicka in ditt CV och ett kort brev om dig själv och varför du är rätt för rollen senast den 14 november. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.   

Kontakt och information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Kristian Flinth på kristian [dot] flinth [at] ellevio [dot] se eller på tel. 072 532 16 52 eller vår rekryterare Frida Månsson på frida [dot] mansson [at] ellevio [dot] se eller på tel. 073 202 65 67.

Då vi är en säkerhetsklassad verksamhet genomför vi alltid bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Kontakta vår rekryterare om du vill ha mer information om våra bakgrundskontroller.

Vill du veta mer om oss?

Här kan du läsa mer om oss i korthet. Du hittar även här vår historia, bolagsstyrning och finansiell info.

Publicerad: