Planläggare av skogsbruksplaner

Bild för johnny Written by johnny On the

​​​​​​Mälby Bioenergi och Skog AB är en heltäckande skogspartner för skogsägaren. Vi har alla skogliga tjänster i egen regi från hygge till industri, både vad gäller skogsbränsle och rundvirke. Vi är även ett utbildande företag inom flera skogsutbildningar.

Då företaget har kontroll på hela kedjan så gör vi enligt våra leverantörer och kunder ett bra jobb. Vi anstränger oss gärna lite extra för skogsägaren oavsett om det är ett köp av leveransvirke eller utförande av hela avverkningsuppdrag. Vi tänker mångbruk. Mälby Bioenergi och Skog AB samarbetar med många industrier i området och exporterar även sortiment ut på världsmarknaden.

Vi söker en Planläggare av skogsbruksplaner

Vi ser nu en kraftigt ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därför ytterligare kollegor till vårt kunniga team!
Vi letar efter dig som vill arbeta helhjärtat med att upprätta skogsbruksplaner åt våra engagerade kunder.

SKOGEN skogsjobb Mälby Skog


Vi behöver nu en planläggare av skogsbruksplaner som har erfarenhet och kan pcSKOG.
Kompetens, servicekänsla och kvalitetssäkring är en mycket viktig del i vår verksamhet för att kunna möta högt ställda förväntningar från våra kunder. Vi söker därför dig som är engagerad och ansvarsfull, har ett brinnande intresse för skogsskötsel, samt trivs med att jobba såväl självständigt som i projektgrupper tillsammans med kollegor och kunder. I rollen som planläggare är det viktigt att du kan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand.Du har en skoglig eftergymnasial utbildning i ryggen samt relevant yrkeserfarenhet som gjort dig trygg i att fatta beslut och planera ditt arbete utifrån överenskomna mål. Vi gillar att jobba utomhus oavsett årstid, och litar på att du också trivs med att vistas i skog och mark ett flertal dagar i veckan.

Skogsbruksplanen är det viktigaste verktyget vid allt strategiskt beslutsfattande, och kompetensutveckling är en självklar del i vår verksamhet. Väl hos oss kommer vi därför att arbeta målmedvetet tillsammans för att boosta dig med den spetskompetens som krävs i rollen som skarpsynt planläggare.

Placeringsort blir Mälby norr om Avesta.

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. 

Mejla din ansökan till: rekrytering [at] malbyskog [dot] se så snart som möjligt. Märk Skogsplanläggare.

För ytterligare information om tjänsten kontakta

Ronny Sjöqvist VD 073-047 22 32

Publicerad: