Planeringsspecialister, Norrbotten

Bild för johnny Written by johnny On the

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?
Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?Billerudkorsnäs Wood Supply ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi bland annat köper virke från privata skogsägare. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk.

Vi söker planeringsspecialister till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering på något av kontoren i Luleå, Kalix eller Pajala. BillerudKorsnäs har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. 

Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden, där en stor del av arbetet säsongsvis sker utomhus. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Planeringsspecialistens huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja virkesköpare internt vid avverkningsplanering. Du upprättar och utvecklar skogsbruksplaner samt genomföra naturvärdesbedömning. Arbetet kommer främst vara riktat mot privata skogsägare där du ansvarar för resultat och kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en skoglig utbildning eller motsvarande samt några års arbetslivserfarenhet inom branschen. du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. då tjänsten kräver resor är b-körkort ett krav. kunskaper i fagus-systemen eller användande av andra gis-verktyg som används inom branschen är meriterande.

Personliga kvaliteter

I rollen som planeringsspecialist är du en av nyckelpersonerna i ett kompetent team, därför är det viktigt att du trivs att arbeta med andra människor och har en god samarbetsförmåga. arbetet med skogsbruksplaner kräver att du kan arbeta systematiskt och noggrant samt att du drivs av att vidareutveckla verksamheten framåt.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad, vid frågor eller funderingar kontakta : 
Anna Lindqvist, anna [dot] lindqvist [at] randstad [dot] se, Anna Sjöberg, anna [dot] sjoberg [at] randstad [dot] se

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast den 2 oktober 2022.

OBS! I denna rekrytering samarbetar vi med Ranstad. Välkommen med din ansökan via denna länk:
https://www.randstad.se/jobb/planeringsspecialister-norrbotten_lulea-kommun_201406660/

Publicerad: