Planeringsspecialist Billerud Södra Svealand

Bild för johnny Written by johnny On the

Vi söker en planeringsspecialist till Billeruds skogsavdelning med placering på något av våra kontor i Södra Svealand. Billerud har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Där skogsavdelningen ansvarar för att försörja svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Verksamheten bedrivs i Mellansverige och Norrbotten där virke köps från privata skogsägare, dessutom förvaltar de Bergviks Skog Öst, Marma Skogs och Hällefors-Tierp Skogars innehav. Billerud är inne i en  inspirerande  expansionsfas & erbjuder även ett intressant förmånspaket.

Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden, där en stor del av arbetet säsongsvis sker utomhus.

Vi värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning. Därför är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en skoglig utbildning eller motsvarande samt några års arbetslivserfarenhet inom branschen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav. 

Kunskaper i Fagus-systemen eller användande av andra GIS-verktyg som används inom branschen är meriterande. 

I rollen som planeringsspecialist är du en av nyckelpersonerna i ett kompetent team, därför är det viktigt att du trivs att arbeta med andra människor och har en god samarbetsförmåga. Arbetet med skogsbruksplaner kräver att du kan arbeta systematiskt och noggrant samt att du drivs av att vidareutveckla verksamheten. 

Ansvarsområden

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja virkesköpare vid avverkningsplanering, upprätta skogsbruksplaner & genomföra naturvärdesbedömning. Arbetet kommer främst vara riktat mot privata skogsägare och utveckling av arbetet med skogsbruksplaner kommer vara en viktig del av tjänsten. Samarbete sker i lokala team på köpdistriktsnivå, där samtliga avdelningar inom Skogsavdelningen samverkar för bästa möjliga resultat.

Utbildning

  • Högskola/Universitet

Ansökan

Välkommen att ansöka på www.randstad.se senast 2022-12-13
För information: Gustaf Sjögren, Rekryteringskonsult Randstad gustaf [dot] sjogren [at] randstad [dot] se

Publicerad: