Planeringsledare till Mora

Bild för johnny Written by johnny On the

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Planeringsledare till Mora

Vi söker en medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Mora. BillerudKorsnäs Skog ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi bl.a. köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs marker genom vår planeringsenhet och skogsvårdsenhet.

Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. BillerudKorsnäs värdesätter de kvaliter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Om tjänsten
Rollen innebär att ansvara för planering och väghållning på Bergvik Skog Östs marker i Dalarna och Hälsingland. I tjänsten kommer du att få samordna, upphandla, utföra och följa upp skoglig planering och väghållning.

Kvalifikationer
Då tjänsten kräver resor är B-Körkort ett krav. Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området.

Personliga egenskaper
Rollen innebär ett självständigt arbete så det är viktigt att du kan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att ta hjälp och sammarbeta med dina kollegor. För att lyckas i denna roll behöver du tycka om att arbeta målinriktat och strukturerat.

Kontakt
Är du den person vi söker är du välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Blom, Skogsförvaltningschef, tel. 070-2683306, tomas [dot] blom [at] billerudkorsnas [dot] com

Välkommen med din ansökan senast den 31 juli

https://www.billerudkorsnas.se/karriar/lediga-tjanster2?vid=2083375

Publicerad: