Planerare till Billerud, Dalarna

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Vi söker en planerare till Billeruds skogsavdelning med placering på något av våra kontor i Dalarna. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs, Marma Skogs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Billerud är inne i en inspirerande expansionsfas & erbjuder även ett intressant förmånspaket!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav.  
Kunskaper i avverkningsplanering, Fagus-systemen eller andra skogliga GIS-verktyg som används inom branschen är meriterande.

Planeraren spenderar mycket tid i skogen vilket ställer krav på god fältförmåga och att kunna fatta egna väl avvägda beslut. Rollen ingår i ett stark lag bestående av virkesköpare, produktionsledare och skogsvårdare, vilket innebär att god samarbetsförmåga värderas högt. Vi ser gärna att du är prestigelös och har ett ödmjukt förhållningssätt till dina kollegor och utveckling.

Ansvarsområden

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar avverkningsplanering inför gallring och föryngringsavverkning samt ajourhållning av beståndsregister och naturvärdesbedömning. Avverkningsplaneringen utförs på Bergvik Skog Östs marker i Dalarna. Samarbete sker i lokala team på köpdistriktsnivå, där samtliga avdelningar inom Skogsavdelningen samverkar för bästa möjliga resultat. Stationeringsort är enligt överenskommelse på något av våra kontor i Dalarna.

Ansökan

Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. Billerud värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Välkommen att ansöka via Ansök här-knappen, senast 2022-11-27, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

För information: Anna Lindqvist anna [dot] lindqvist [at] randstad [dot] se eller Anna Sjöberg anna [dot] sjoberg [at] randstad [dot] se 

Publicerad: