Mellanskog söker nu två skogsförvaltare

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

 

Vi som söker dig är skogsägarföreningen Mellanskog. Vi är en ekonomisk förening som ägs av 26 000 privata skogsägare i Mellansverige. Vårt fokus ligger i att skapa bästa möjliga förutsättningar för den privata skogsägaren genom att bidra till ett hållbart och lönsamt skogsägande med starkare skogsägare och rikare skogar.

I verksamhetsområde öst står ett antal stora uppdragsgivare för en viktig del av virkesvolymen.
Dessa uppdragsgivare står för kontinuitet i leveranserna och skapar en bas för verksamheten i verksamhetsområdet. Till verksamhetsområde öst söker vi nu två förvaltningsansvariga med placering på något av våra lokalkontor i Uppsala, Västerås eller Flen.

Om tjänsten

Som förvaltningsansvarig är du Mellanskogs representant gentemot våra uppdragsgivare, vilka är större skogsägare och förvaltningar i Stockholm, Uppsala, Västmanland samt Södermanlands län.

Genom ditt skogliga kunnande och din breda erfarenhet och utifrån uppdragsgivarens mål och intentioner erbjuder du professionell skogsförvaltning och rådgivning. Du är rådgivande och har budget och resultatansvar gentemot uppdragsgivarna och tillsammans med övrig personal på verksamhetsområdet ansvarar du för planering samt genomförande av de skogliga åtgärderna.

Du har en förvaltande roll och du skapar trygghet, stabilitet samt långsiktiga relationer. Tillsammans med din närmsta chef kommer du att vara involverad i avtalsförhandlingar och upphandlingar. Arbetet erbjuder spännande utmaningar då ägarförhållandena ofta är komplexa.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har en skoglig högskoleutbildning eller liknande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. För att matcha våra förvaltningar söker vi dig som har en bred skoglig erfarenhet. Kunskap och kännedom om virkesmarknaden från tidigare arbete är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort liksom goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Din roll som förvaltningsansvarig präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med uppdragsgivaren. För att lyckas i rollen ser vi därför att du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga samt är resultatinriktad och relationsskapande.

Jobbet är självständigt och förutsätter att du är driven, serviceinriktad och välstrukturerad. Du är även trygg i dig själv och din förmåga att ge rätt typ av stöd utefter uppdragsgivarnas önskemål.

Vi satsar på att digitalisera och effektivisera våra arbetssätt varför vi tror att du som är förändringsbenägen och gillar utveckling kommer att trivas hos oss.

Övrigt

Mångfald och inkludering är fokusfrågor för oss på Mellanskog, där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper, personlighet och perspektiv berikar och bidrar till ökad kreativitet och trivsel för alla.

Sista ansökningsdag: 2020-12-15.

Vi kommer att intervjua löpande under processen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tillträde enligt överenskommelse.

---------------------------------------------------------------------------------

Kontakt:

Gunnar Björkholm, chef skogsförvaltning. Tel. 010-482 81 02.

Vid frågor om rekryteringsprocessen:

Åsa Sandström, HR-partner. Tel. 010-482 80 38.

Fackliga kontaktpersoner:

Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16.

Kristina Söderström, skoglig rådgivare & facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66.

Gör din ansökan här: Mellaskog lediga jobb

Publicerad: