Marknadsansvarig – Svenska PEFC

Bild för nancy Written by nancy On the

Har du erfarenhet inom marknadsföring? Vill du arbeta för en ekonomisk förening som är engagerad i hållbarhet och skogsbruk? Då kan du vara den person vi söker! Svenska PEFC söker en initiativrik och begåvad marknadsansvarig till kontoret i Stockholm.

Om tjänsten

Som Marknadsansvarig hos svenska PEFC erbjuds du ett utvecklande arbete med frihet under ansvar. Hållbarhetsfrågor blir allt viktigare och skogen som en förnyelsebar resurs blir alltmer eftertraktad. Som marknadsansvarig får du som uppgift att öka kännedomen om PEFC i värdekedjan och i samhället. Arbetsuppgifterna består av att analysera och sammanställa marknadsinformation, ta fram och implementera en kraftfull marknadsplan, identifiera potentiella kunder och genomföra företagsbesök. Tjänsten innebär att samarbeta med VD och andra externa kontaktytor så som företagskunder samt med andra nationella PEFC-kanslier i Norden.

I din roll som Marknadsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att:

  • Utveckla marknadsplan, kampanjer och material
  • Analysera och sammanställa marknadsinformation för utvalda sektorer
  • Administrera den svenska delen av PEFC:s CRM-system och ajourhålla kontakter och aktörer
  • Förbereda och genomföra företagsbesök
  • Aktivt identifiera kontaktvägar för organisationen
  • Ansvara för kontakter och samarbeten med andra nationella PEFC-kanslier, framförallt i Norden avseende marknadsföring och kommunikation

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har erfarenhet med marknadsföring/försäljning. Du känner igen dig som en drivande, jordnära, självständig och initiativrik person. Vidare ser vi att du har ett intresse för hållbarhetsfrågor och skogsbruk. God datorvana (speciellt Officepaketet) är en förutsättning samt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:

- Erfarenhet av marknadsföring/försäljning

- Utbildning i marknadsföring eller liknande på högskolenivå

- Intresse för hållbarhetsfrågor/skog/skogsbruk

- Kunskaper i projektledning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Svenska PEFC samarbetar med Adecco i denna rekrytering. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulten:

Sheyda Ali via 076 – 941 27 17.

Välkommen med din ansökan senast den 2:a mars 2020. 

Gör din ansökan via denna länk!

 

Om Svenska PEFC

PEFC arbetar för ett uthålligt skogsbruk och produkter från hållbart brukade skogar. PEFC tar fram standarder för certifiering av skogsbruk och märkning av skogsprodukter med hänsyn till miljö, sociala intressen och uthållig virkesproduktion. PEFC-märkningen finns på produkter som papper, förpackningar, byggmaterial och möbler.

PEFC står för Programme for the Endorsement of Forest Certification och är en global, oberoende och icke-vinstdrivande organisation med medlemmar i mer än 50 länder. Svenska PEFC bildades år 2000 för att ta fram och driva en standard för certifiering av hållbart skogsbruk i Sverige.

Publicerad: