Markförhandlare till Göteborg, Malmö, Halmstad, Vänersborg eller Jönköping

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Vill du jobba med förhandling inom markåtkomst? Har du jobbat som förhandlare och är intresserad av att jobba som rådgivare på Svefa? Vi rekryterar markförhandlare, läs mer här och sök nu!

Har du ett stort intresse för markåtkomst och är en fena på att hitta lösningar som alla vinner på? Vill du jobba med rådgivning inom markåtkomst på ett bolag med stor bredd inom fastighetsrådgivning? 

Svefa rekryterar förhandlare inom markåtkomst till vårt affärsområde Skog & Lantbruk. Den går bra att utgå från något av våra kontor i Göteborg, Malmö, Halmstad, Vänersborg eller Jönköping. Här blir du en nyckelperson i kundsamarbeten och får möjlighet att bidra med din expertis för att skapa hållbara fastighetsaffärer inom skog och lantbruk!

"Det roligaste med vårt jobb är att det är så smalt men ändå brett! Vi har en stor variation av kunder och jobbar i olika typer av uppdrag, men är ändå specialiserade på vår nisch inom markåtkomst. Vi är ett smörjmedel i maskineriet och har en viktig funktion för svensk samhällsbyggnad!" - Lars Munther, affärschef Skog & Lantbruk, Syd

Det här erbjuder vi dig

  • Balans mellan arbete och fritid, hög grad av frihet under ansvar 
  • Interna utvecklingsmöjligheter att axla nya uppdrag
  • Kunskaps- och värderingsstyrt bolag med engagerade kollegor 
  • Variation och mix mellan uppdrag och kunder 

Vad du kommer göra 

Som förhandlare inom Skog & Lantbruk är du en viktig kugge för att parter kommer överens och når tillfredsställande lösningar. Våra kunder kan variera i storlek och är både verksamma inom privat och offentlig sektor.

Mer specifikt kommer du jobba med:

  • förhandlingar, projektledning och analys inom frågor som rör markåtkomst
  • rådgivning kopplat till fastighetsrätt, ex upprätta avtal eller guida parter inom hyra, arrende, markförsäljning, tomträtt etc

Du är en del av ett team på 25 personer, där du är en av de kollegorna som är specialiserade på förhandling. Du har i huvudsak ansvar för dina egna kunduppdrag som kommer in via centrala avtal, spontana kontakter eller via ditt egna nätverk. Du utgår från Göteborg, Malmö, Halmstad, Vänersborg eller Jönköping. 

Din bakgrund och person

För den här tjänsten söker vi dig som har:

  • god erfarenhet av att jobba med frågor inom mark- och exploatering
  • jobbat med förhandling inom infrastruktur (ex väg, järnväg, ledningar) eller naturvårdsförhandlingar (tex naturreservat, biotopskydd)
  • relevant utbildning, ex lantmätare, jurist, jägmästare (eller annan skoglig utbildning)

Som person är du en skicklig relationsbyggare och duktig på att hitta lösningar. Du har god struktur och jobbar systematiskt mot uppsatta mål. Förutom detta har du en god balans av att trivas med att självständigt ta dig an nya arbetsuppgifter samtidigt som du också har god förmåga att samarbeta med dina kollegor.

Du rapporterar till Lars Munther, affärschef Syd, som utgår från Göteborg. 

Är du intresserad? 

Vad kul! Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och motivering så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta Lars Munther, affärschef, på lars [dot] munther [at] svefa [dot] se eller 010 603 86 88. 

Publicerad: