Logistiker till Virkesavdelningen

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Jobbeskrivning

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Wood Supply ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 160 anställda och vi söker nu dig som vill arbeta som Logistiker hos oss. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten
Som logistiker styr du det operativa flödet av egen skogsråvara från skog till interna och externa virkeskunder på bil. Du har tät kontakt med transportföretag, fältpersonal och kunder. Leveransplaneringen sker i nära samarbete med vår produktionschef och affärsansvariga.

Du blir del av ett team på Virkesavdelningen, som ansvarar för virkesanskaffningen till våra industrier. Du rapporterar till Transportchefen. Placeringsort är på vårt kontor i Gävle.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskaper om virkesförsörjning, logistik och skogsbruk. Det är en fördel om du har erfarenhet av rundvirkeslogistik och avverkning.

Du har högskoleutbildning med inriktning mot skog eller logistik, eller har förvärvat motsvarande kompetens. Du har goda IT-kunskaper.

Du kommer att behöva resa inom verksamhetsområdet, varför B-körkort är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Du har lätt att samarbeta, är kommunikativ och lösningsorienterad. Du trivs i ett högt tempo och arbetar strukturerat. Du har förmåga att prioritera och driva parallella arbetsuppgifter.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta transportchef Anna Ahlgren, tfn 070-795 12 26 eller virkeschef Simon Nilsson, tfn 070 795 11 47.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-09.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Publicerad: