Kundrådgivare till Jönköping

Bild för johnny Written by johnny On the

 

Vi söker Kundrådgivare till Jönköping

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.
Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens – Det är bra att vi är olika.

Ditt ansvar

Ett stort förändringsarbete med att digitalisera skogsnäringen pågår. Informationsflödet mellan skog och industri blir allt mer betydelsefullt. Vår roll att samla in, förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara med högt förtroende och på en korrekt grund är nu mer aktuell än någonsin. För att kunna förverkliga det uppdrag som skogsbranschen givit oss är medarbetarna våra viktigaste resurser. Vi behöver därför förstärka vår organisation med de bästa som branschen har att erbjuda.

Som kundrådgivare kommer att du arbeta med existerande kunder, kontakt med samarbetspartners samt skapa nya kundkontakter. Arbetet innebär också att du i olika roller kommer delta i verksamhetskritiska projekt samt att verka som stödfunktion åt produktchef eller den som leder breda kundorienterade projekt inom Biometria. De närmaste åren kommer du att aktivt delta i implementeringen av Biometrias nya IT-tjänst VIOL3 genom att bistå kunder med framtagandet av bästa lösning och användning av VIOL3.

Vi erbjuder dig intressanta arbetsuppgifter, ett brett kontaktnät och goda utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?

Vi söker en affärsmässig och målinriktad person med bred erfarenhet från skogsbranschen. Du har en förmåga att skapa goda och långsiktiga relationer med nyckelpersoner. Du ska ha skoglig akademisk utbildning och behärska engelska i tal och skrift.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Mattias Thafvelin, tfn 060-16 87 25 eller
HR-chef Anna-Karin Normelli Callhammar, tfn 060-16 86 63.

Din ansökan

Skicka ansökan med cv till oss senast den 30 november 2018.

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: SDC och virkesmätningsföreningarna VMF Nord, -Syd och -Qbera.

Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara,  att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Vi är 800 medarbetare och finns i hela landet.

Vår vd Peter Eklund berättar om Biometria: https://lnkd.in/dEDiSxw

 

 

Publicerad: