Köpdistriktschef till Uppland-Gästrikland

Bild för johnny Written by johnny On the

Jobbeskrivning

BillerudKorsnäs Wood Supply är en avdelning med huvuduppgift att försörja de svenska produktionsanläggningarna med fiberråvara. BillerudKorsnäs är Sveriges största förbrukare av fiberråvara och en stor del av råvaran köps direkt av privata skogsägare i Mellansverige och Norrbotten. Vi söker nu en Köpdistriktchef till vårt köpdistrikt i Uppland-Gästrikland.

Om tjänsten

Som köpdistriktschef har du det fulla ansvaret för köpdistriktets fältköpsverksamhet. Huvudsakliga arbetsuppgiften är att leda arbetet på Köpdistriktet och coacha distriktets virkesköpare i deras kontaktarbete. En del av tjänsten innebär även aktiv rådgivning och virkesköp direkt mot distriktets skogsägare, eller annan uppgift på funktionen Fältköp.

Stationeringsort

På något av distriktets kontor som finns i Gävle och Österbybruk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från chefsposition, virkesköp och praktiskt skogsbruk är meriterande.

Du kommer att behöva resa inom köpdistriktet, varför B-körkort är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som kan leda köpdistriktets verksamhet på ett bra sätt. I detta ligger framför allt personalledning, men även god kunskap om affärsverksamhet.

Du har lätt för att leda andra och arbeta målinriktat och strukturerat.

Kontakta oss

Frågor kring tjänsten besvaras av:

Ulf Gustavsson
Fältköpschef
Tfn 070-242 35 08

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-05.

Publicerad: