Köpdistriktschef till Dalarna

Bild för johnny Written by johnny On the

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Köpdistriktschef till Dalarna

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 80 anställda på vår skogsavdelning. Vi söker en Köpdistriktchef till Dalarna med placering på ett av våra kontor i Mora, Malung eller Djurås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Om tjänsten
Som köpdistriktschef har du ekonomi och personalansvar för en grupp på åtta medarbetare.  Arbetets huvuduppgift är att leda, stötta och motivera din arbetsgrupp bestående av virkesköpare. En viss del av tjänsten innebär även aktiv rådgivning och virkesköp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Tidigare erfarenhet från chefsposition, virkesköp och praktiskt skogsbruk är meriterande.

Tjänsten innebär resor, varför B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att leda, stötta, motivera och göra affärer. Du är strukturerad och van att arbeta målinriktat.

Kontakt
Frågor kring tjänsten besvaras av: Ulf Gustavsson, Fältköpschef Tfn 070-242 35 08

Välkommen med din ansökan senast den 10 Februari

Publicerad: