Inköpschef för transporter

Bild för johnny Written by johnny On the

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder. www.storaensoskog.se

 

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med ansvar för affärsutveckling och upphandling av bil-, hamn- och terminalresurser inom transportfunktionen.  Som inköpschef ansvarar du för avtal och att driva affärsutveckling tillsammans med våra avtalspartners. Du förväntas utveckla och implementera förbättringar samt sammanställa och kommunicera resultat inom ditt ansvarsområdeDu rapporterar till transportchefen. I rollen ingår även samordning, support och deltagande i utvecklingsarbete med andra funktioner och enheter inom koncernen. Som inköpschef är du medlem i transportfunktionens ledningsgrupp. Stationeringsort för befattningen är Falun eller efter överenskommelse.

Vem är du?

Du som söker har sannolikt skoglig högskoleutbildning eller högskoleutbildning inom transport och logistik. Kännedom om Stora Enso Skog är meriterande. Avgörande för att lyckas i tjänsten är att du trivs med förhandlingar och är trygg i att kunna sluta affärsavtal. Andra viktiga egenskaper är att du gillar ständigt nya utmaningar, är resultatorienteradk, kommunikativ, ansvarstagande och gärna driver projekt.

 Kontaktperson
Transportchef Jörgen Olofsson, jorgen [dot] olofsson [at] storaenso [dot] com eller tel 070-650 84 56

Fackliga företrädare
Ulrika Mattsson, Unionen tel. 070-620 89 76
Torbjörn Ameck, Ledarna tel. 070-644 63 34
Lars-Erik Kjellin, SI tel. 070-276 30 40

Vi vill ha din ansökan senast den 21 januari.

Välkommen med din ansökan!

Jobb Logistik & transport
Plats SE-Dalarna-Falun 
Arbetstid Heltid

Publicerad: