Hällefors Tierp Skogar AB söker Skogvaktare till Distrikt Tierp

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
SKOGEN skogliga jobb - Hällefors Tierp Skogar AB söker Skogvaktare till Distrikt Tierp

Hällefors Tierp Skogar AB är ett nybildat skogsbolag som äger ca 100 000 ha.
Våra skogar är belägna kring Hällefors i norra Örebro län och Tierp i norra Uppland. Vi avverkar ca 350 000 m3fub/år. Markerna är väl arronderade och har brukats i flera hundra år. För oss är det självklart att våra skogar fortsatt ska brukas ansvarsfullt och uthålligt med hänsyn till skogens alla värden. Besök gärna 
www.htskogar.se för att läsa mer.

Vi söker nu en skogvaktare till den västra delen av distrikt Tierp med huvudansvaret för förvaltningen av distriktets västra del, ca 20 000 ha. Du sköter din del av vår skog och ansvarar för traktplanering av gallring, skogsvård, vägförvaltning, skötsel, naturvård, certifiering, ajourhållning och produktionsledning av skogsvård och drivning. Då flertalet av våra entreprenörer jobbar över hela vårt innehav görs planering och upphandling, mm. i nära samarbete med övriga på distriktet.

Vi söker dig som är driven, framåt och som brinner för skogsskötsel, gillar att vara i skogen och är bra på att ta egna initiativ och ansvar. Du bör uppskatta ordning & reda samt ha fallenhet för administration i skogliga system (BESK, VSOP, mm).

Vi är ett litet prestigelöst och positivt gäng som gillar att jobba ihop. I Distrikt Tierp kommer du att ingå i ett team om 3 personer, 2 skogvaktare och 1 Distriktschef.

Vi förutsätter att du har skoglig utbildning. Körkort för bil är ett krav. I övrigt är rätt personlighet viktigare än en specifik utbildning.

Välkommen med frågor till Distriktschef, Erik Reis: 070-272 89 33 (erik [dot] reis [at] htskogar [dot] se)

Välkommen med din ansökan senast 8/11 2021 till info [at] htskogar [dot] se

Skogvaktare

Publicerad: