GENERALSEKRETERARE

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
Skogsbruk Skogliga jobb

Föreningen Skogen verkar för att tillvarata och utveckla den hållbart brukade skogens många värden – både i Sverige och internationellt. Nu söker vi en Generalsekreterare som kan leda och driva organisationens uppdrag!

I uppdraget ingår att arbeta med medlemsrekrytering och identifiera nya samarbeten. Generalsekreteraren ska känna till vad dagens medlemmar önskar och behöver, men också kunna tillgodose nya behov från skogsintresserade, i syfte att attrahera nya medlemmar. Som en del av uppdraget är Generalsekreteraren ansvarig utgivare och ska fortsätta driva utvecklingen av tidningen SKOGEN tillsammans med redaktionen.

I rollen ingår ett personalansvar för organisationens åtta medarbetare. Som ledare är du kommunikativ och inlyssnande. Du är en visionär som inspirerar och kan driva riktning. Vi välkomnar ett nytänkande och ser gärna att du bidrar med nya utgångspunkter som kan utveckla föreningens arbetssätt.

Vi söker dig som har:

  • Goda kunskaper inom skogsbruk och ekonomi
  • God vana av att leda och utveckla medarbetare
  • Erfarenhet av föreningsverksamhet
  • Förståelse för politisk påverkan och hur skogsbruket styrs i Sverige
  • Akademisk examen inom relevant ämne

Vi ser gärna att du har ett brett nätverk inom skogssektorn, har erfarenhet av tidning och media samt är bekväm med att arbeta med ett digitaliserat arbetssätt, både i verksamhet och opinionsbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat mot en styrelse eller ha arbetat i en ideell förening.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 
Observera att sista ansökningsdatum är den 20/6-2021. Urval och intervjuer sker löpande.
Ansöker gör du via www.searchandselection.se. Bifoga ditt CV och personliga brev. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med GDPR. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Levin på ebba [dot] levin [at] novare [dot] se, 0735-23 30 17 eller Ambjörn Ingvaldson på ambjorn [dot] ingvaldson [at] novare [dot] se, 0761-62 36 89.
Föreningen Skogen är en ideell, allmännyttig förening. I mer än 135 år har vi verkat för ett aktivare och hållbarare brukande av skogen. Våra 7 400 medlemmar förenas av viljan att använda skogen bättre, i Sverige och globalt.
Vi välkomnar alla som har ett intresse för den brukande skogen.

Publicerad: