Flisbil- & timmerbilschaufför

Bild för johnny Written by johnny On the

Mälby bioenergi och skog AB är en heltäckande skogspartner för skogsägaren. Vi har alla skogliga tjänster i egen regi från hygge till industri, både vad gäller skogsbränsle och rundvirke. Vi är även ett utbildande företag inom flera skogsutbildningar.

Då vi har kontroll på hela kedjan så gör vi enligt våra leverantörer och kunder ett bra jobb. Vi anstränger oss gärna lite extra för skogsägaren oavsett om vi köper leveransvirke eller genomför hela avverkningsuppdrag. Vi tänker mångbruk. Vi samarbetar med många industrier i området och exporterar även sortiment ut på världsmarknaden.

Flisbil- & timmerbilschaufför SKOGEN skogsjobb

Arbetsuppgifter

Som Timmerbilschaufför kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av att hämta skogsråvara och leverera till samarbetspartners. Daglig planering av körning och rutt är en naturlig del av arbetet och du förstår hur din insats påverkar resultatet och helheten. Trots en hel del ensamarbete innebär detta arbete ett tätt samarbete med övriga chaufförer men också med andra åkerier vilket kräver god kommunikations- och samarbetsförmåga. 

Din erfarenhet

Vi söker dig som är ansvarsfull och vill vara med och utveckla och utvecklas i en verksamhet som växer. Du är flexibel och ser möjligheter och du är en lagspelare.

Du har därmed god samarbetsförmåga och är van vid att ta egna initiativ i situationer som kräver det. Vi ser vidare att du som söker är en resultatorienterad person i den mån att du förstår din egen insats och hur den påverkar resultatet.

 

Kvalifikationer
BECE körkort
YKB
Goda svenskkunskaper

Det är meriterande om du har
Erfarenhet som timmerbilschaufför
Kranförarbevis

Då vi är under stark utveckling så söker vi flera duktiga medarbetare. 
Vår strävan är att vara en mycket bra arbetsgivare där vi bygger på kompetenser som saknas osv, stort mått av möjligheter att påverka arbetstider mm. Vi är en platt organisation där du kommer ha alla möjligheter att påverka och utvecklas. Hos oss är 100% viktigt i alla led. För att trivas krävs stort mått av eget driv i kombination med noggrannhet.

För ytterligare information om tjänsten
Ronny Sjöqvist VD 073-047 22 32

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. 

Mejla din ansökan till: rekrytering [at] malbyskog [dot] se så snart som möjligt. Märk virkesköpare.

Ansök senast 31 maj.
Vi rekryterar löpande.

Publicerad: