Flertalet skogsrådgivare till Härjedalen, Hälsingland & Dalarna

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Nu söker vi flertalet skogsrådgivare i Härjedalen, Hälsingland och Dalarna.

Som skogsrådgivare hos Meraskog bedriver du en rådgivning som hjälper den privata skogsägaren att förädla sina fastigheter mot sina mål, du tar hand om hela kedjan i skogsägandet och arbetar enligt Meraskogmodellen - kompassen. Här görs en grundlig analys av skogsägarens nuläge samt önskade läge vad det gäller skog, skatt, ekonomi och juridik. Vid behov tar du initiativ till stöttning av en skogsekonom och ni tillsammans bildar ett team med skogsägaren som du i många fall leder. Dina övergripande arbetsuppgifter innebär helhetsansvaret mot kund, det är du som säljer våra skogliga aktiviteter genom bland annat kontraktering av virke. Vidare ansvarar du för planeringen och genomförandet av aktiviteter enligt uppsatt strategi och slutligen är det även du som sköter avräkningen. Din skogliga rådgivning har sikte på fastighetens långsiktiga utveckling, mot skogsägarens verkliga mål. Arbetet är fritt och varierat, ingen dag är den andra lik och varje dag erbjuder nya och roliga utmaningar, både i ute- och inomhusmiljö.

VI SÖKER DIG SOM GÄRNA TAR INITIATIV TILL ATT SKAPA NYA KONTAKTER OCH FÖRSTÅR VIKTEN AV ATT VÅRDA LÅNGSIKTIGA RELATIONER.

Rollen som skogsrådgivare passar dig som är drivande och motiverad att göra affärer. Du uppskattar ett flexibelt arbete med förmåga att självständigt styra din planering för att nå uppsatta mål. Du har en gedigen skoglig erfarenhet, gärna med skoglig utbildning, eftersom vi anser att det är en förutsättning för att du ska kunna vara skogsägarens trygga punkt. För att lyckas i ditt uppdrag bör du vara en god lyssnare, en samarbetande person som förstår vikten av att vårda långsiktiga relationer. Du är positiv, nyfiken och tar gärna initiativ till att skapa nya kontakter. Att utvärdering av prestation är en grund till utveckling ser du som en framgångsfaktor i arbetet som skogsrådgivare, likväl som förståelsen för människors olika behov.  

Mikael Ehn om rollen som skogsrådgivare hos Meraskog:  

”Jag får en större förståelse för helheten hos kunden när jag arbetar med hela kedjan från start till mål och vi blir starka när vi kan komma in i kundens resa som ett team”.

VI ERBJUDER DIG

Vi har ett högt förtroende för våra anställda att driva egna kunduppdrag, tar du ditt ansvar får du också en stor flexibilitet. Bland annat genom placeringsort på en flexibel plats inom ditt verksamhetsområde. Vi är mycket utvecklingsinriktade, hänger väl med i tekniken och har ett långsiktigt tänkt för både personal och kunder. De individer vi väljer att satsa på får en grundlig onboarding och vi arbetar löpande med din personliga utvecklingsresa. Hos oss får du alltså ett stort utrymme att påverka både din egen arbetssituation och utveckling på ett flexibelt sätt. Meraskog vill kännetecknas som ett företag med högt engagemang, tillgänglighet och närvaro där vi ska lyckas som ett team.  

Tjänsten är tillsvidare, tillträde sker enligt överenskommelse.    
Välkommen in med din ansökan senast 2023-01-08
Vi kommer att behandla ansökningarna löpande. 

Meraskog: Sveg / Hybridarbete

Närmare upplysningar om tjänsten som skogsrådgivare:

Tomas Turpers, marknadschef 
tomas [dot] turpers [at] meraskog [dot] com
070-276 60 88 

OM MERASKOG

Meraskogs verksamhet bedrivs i Härjedalen, Hälsingland, Värmland och Småland. Vi är ett helägt dotterbolag till Norra Skog som har omkring 650 anställda, hos Meraskog arbetar idag 15 personer. Vi är ett nytänkande, modernt tjänsteföretag som verkar självständigt med affärsidén att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt skogsägande för våra kunder. Vårt kompassverktyg gör det möjligt för oss att se till helheten utifrån kundens förutsättningar, genom att ringa in målsättningen med skogsägandet och analysera nuläget så sätter vi en vass strategi för att genomföra rätt aktiviteter. Läs mer om oss och vårt verktyg kompassen här.  

Publicerad: