Fiskarhedens Trävaru AB söker HR-chef

Bild för johnny Written by johnny On the

Vill du jobba med människor, förnyelsebar råvara och framtidens produkt? Då kan det här jobbet vara något för dig.

Fiskarhedens Trävaru AB är ett av Sveriges största och modernaste privatägda sågverk. Sågverket ligger ett stenkast från Vasloppsstarten i Transtrand i Dalarna. Med ca 145 anställda är Fiskarheden det största industriföretaget i Malung- Sälens kommun. Varje år producerar vi mer än 360 000 kubikmeter prima furuvirke. Mer än 90% av produktionen har köpare utanför Sveriges gränser. Hållbarhet genom hela produktionskedjan är mycket viktigt för oss. Vår verksamhet är både spårbarhets– och skogsbrukscertifierad. Grundpelarna i företagskulturen är inkluderande, gemensamt och hållbart. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga i verksamheten. Fiskarhedens Trävaru AB står för nytänkande med ansvar för en hållbar framtid.

Fiskarheden är ett högteknologiskt sågverk som växer för varje år. Som HR-Chef på Fiskarheden får du möjligheten att utveckla och driva HR-funktionen i en kultur som välkomnar nya idéer och initiativtagande. HR kommer i framtiden att ha en nyckelroll och vi söker just nu en HR-chef som vill utveckla människor, grupper och arbetslag hos oss på Fiskarheden. I rollen ansvarar du för ett brett spektra av HR-frågor, bl a:

- Chefsstöd till samtliga chefer internt

 -Personaladministration

- Rekrytering och kompetensutveckling

- Expertkunskap i arbetsrätt och att sköta förhandlingar med facket

- Arbetsmiljö och rehabilitering

- Processansvar för avdelningens alla processer

- Budgetansvar

- Ansvar för frågor kopplade till GDPR

Du förväntas bidra till utveckling av såväl HR-funktionen som till verksamheten i stort. Vi förutsätter att ditt engagemang för värdegrundsfrågor är stort. Hos oss får du stora möjligheter att göra betydelsefull skillnad. Du sköter kontakter med leverantörer, skola, företagshälsovård och andra externa samarbetspartners.

Du rapporterar till VD

Din profil:
Vi tror att du har kommit en bit in i din karriär och har god erfarenhet av att arbeta brett med HR, kanske vill du ta nästa steg och självständigt driva HR-frågorna i ett medelstort bolag. För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara handlingskraftig, lyhörd, öppen och tydlig. Hos oss tar man stort ansvar för sitt område och sina uppgifter men att vara en lagspelare är en självklarhet och en stor framgångsfaktor för att trivas och lyckas i rollen. Vi tror att du har lätt att byta fokus då många bollar studsar på ditt bord. Du inger förtroende och har lätt för att bygga relationer såväl internt som externt.

Du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller likvärdigt, att du har god kunskap inom arbetsrätt är ett krav och nödvändigt för att kunna utföra ditt jobb. Körkort och god datorvana är ett krav. Dokumenterad utbildning inom ledarskap är meriterande.  

Välkommen med din ansökan till magnus [dot] larsson [at] fiskarheden [dot] se senast 2021-03-31. Intervjuer sker löpande.

Om du har rätt energi och fokus kommer du att trivas riktigt bra hos oss och vi med dig, och om du känner igen dig i beskrivningen tycker vi att du ska söka redan idag!

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta:

Johan Wedde, personalchef                           
0280-59 30 02  johan [dot] wedde [at] fiskarheden [dot] se

Magnus Larsson, VD                                    
0280-59 30 17  magnus [dot] larsson [at] fiskarheden [dot] se

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-31. Intervjuer sker löpande.

Följ oss i våra sociala medier

Facebook   Instagram  LinkedIn

Fyra årstider med Fiskarheden

 

 

Publicerad: