Fastighetsmäklare till Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Är du en relationsskapare som vill arbeta för Sveriges största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter? Trivs du bäst med varierande arbetsuppgifter och när du hela tiden kan utmana dig själv? Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) har en bred och gedigen kompetens över hela landet och det är så vi kan fortsätta att vägleda köpare och säljare till fler lyckade fastighetsaffärer.

Nu söker vi Fastighetsmäklare till hela Sverige!

Om tjänsten

I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till Ludvig & Co:s Fastighetsförmedlings pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Därför kommer du trivas hos oss

Chef för Affärsområde Fastighetsförmedling Peter Calderon berättar:

Jag hoppas du vill vara med på en spännande förändringsresa inom fastighetsförmedling jord och skog hos Ludvig & co. Vi värdesätter medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter och ser det som en styrka. Den röda tråden i vårt arbete är att som stöd arbeta efter våra värderingar samarbete, utveckling och affärsmässighet.

Skog och mark har fått ett större intresse och förutom just intresset att äga mark ser fler det som en långsiktig och trygg investering. Det gör att nya intressenter söker sig till den gröna fastighetsmarknaden. Genom den nya organisationen inom Ludvig & Co får vi fullt fokus på vår fastighetsförmedlingsaffär. Målbilden är att skapa en tydligare samhörighet bland våra fastighetsmäklare och mäklarassistenter med ett kompetensorienterat ledarskap. Vi vill uppfattas som marknadens mest professionella fastighetsförmedlare där vi är den självklara marknadsledaren inom gårdar, skogs- och jordbruksfastigheter. Vi vill arbeta för att vara en föregångare i branschen genom marknadens ledande och mest moderna erbjudande vid fastighetsförmedling.

Runt omkring dig kommer du ha kollegor med bred kompetens inom bl.a. juridik, affärsrådgivning, skog och lantbruk, ekonomi & skatt. Vi står för en bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg.

Vi erbjuder dig bland annat kollektivavtal, pensionsavsättning, subventionerad lunch samt friskvårdbidrag.

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta att kämpa för.

För att lyckas behöver du

  • vara registrerad fastighetsmäklare eller i slutet av din utbildning
  • ha ett stort yrkesmässigt engagemang
  • ha erfarenhet av ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt
  • besitta en social kompetens på det sätt att du kan vinna kunders förtroende och skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.
  • kunna ta eget ansvar för din planering och ditt arbete
  • drivs av att skapa resultat över förväntan.

Är du dessutom skogligt- eller lantbruksakademiskt utbildad ser vi det som meriterande. 

Vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Till ansökan: https://ludvig.se/om-oss/karriar/lediga-tjanster/

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!  

Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Fastighetsmäklare, fastighetsförmedling, mäklare, mäklarassistent, fastighetsjobb, fastigheter, fastighet jobb, bli fastighetsmäklare, fastighetsrätt, jordbruk, skogsbruk, skog, lantbruk, konsult, lantbruksjobb, lantmästare, skogsmästare, skogsmästare jobb, mäklararvode, gröna jobb, karriär

 

Publicerad: