Fastighetskonsult

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser
SKOGENs skogliga jobb Fastighetskonsult


Skogssällskapet söker en fastighetskonsult till vårt expertteam inom fastighetsrelaterade frågor.

Skogssällskapet har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Vi erbjuder hållbar utveckling och förvaltning av skogsfastigheter till privata och offentliga skogsägare samt äger och utvecklar egna skogsinnehav. Vi erbjuder en professionell, oberoende rådgivning och är fria från ägarintresse i skogsindustrin. Skogssällskapet finns i Sverige, Finland och Baltikum och huvudkontoret ligger i Göteborg.

Gillar du att skapa värde för kunder och att jobba i en självständig roll i en jordnära och kunskapsdriven organisation? Har du förmåga att se helheten, är förtroendeingivande och affärsmässig?

Då kan du vara vår nya fastighetskonsult som blir en del av vårt expertteam inom fastighetsrelaterade frågor. Tillsammans levererar ni kvalitativa tjänster inom t.ex. fastighetsvärderingar, generationsskiften, upplåtelser eller stöd i avyttring, skogliga analyser och bistår vid förhandling i intrångsärenden samt erbjuder rådgivning vid överlåtelse och tillköp av fastigheter. Du är en del av Skogssällskapets samlade expertis och samarbetar med såväl ekonomikonsulter som skogsförvaltare.

För att vara framgångsrik och trivas i rollen är du en självgående, resultatorienterad och kommunikativ person som vill lyckas tillsammans med andra. Du kombinerar ett högt driv med ödmjukhet, prestigelöshet och förmågan att lyssna. Affärsmässighet och en mycket god förmåga att bygga förtroende och att kommunicera i tal och skrift är avgörande. Du är aktiv i din egen kompetensutveckling och håller dig ajour gällande lagstiftning och regelverk.

Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus. Vi erbjuder en spännande och varierande roll, möjligheter att växa och utvecklas och en arbetsplats med hög trivsel och samhörighet.

Du har skoglig eller agrar högskoleutbildning. Utbildning och erfarenhet inom fastighetsjuridiska ärenden, förhandlingar, fastighetsförmedling och exploateringsprojekt är meriterande.

Vi ser gärna att du utgår från vårt huvudkontor i Göteborg men är öppna för en dialog kring placering på något av våra andra kontor.

Du välkomnas in i ett spännande företag där prestigelöshet, hjälpsamhet och trivsel genomsyrar verksamheten. Tjänsten är heltid med placering på huvudkontoret i Göteborg eller på något av våra andra kontor runt om i Sverige. Ange önskemål om placeringsort i ansökan.

Ytterligare information om tjänsten:

  • Per Bergenheim, tf chef Investeringar och fastighetsutveckling, tel.0521-57 60 63
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter:

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel. 031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte! Maila din ansökan till: rekrytering [at] skogssallskapet [dot] se så snart som möjligt, dock senast 2021-08-15 och märk den med FK2105.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad: