Erfaren Skogsekonom till Värmland/Småland

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


VILL DU VARA MED OCH DRIVA MERASKOGS TILLVÄXTRESA?

Vi fortsätter att expandera och söker därmed en erfaren skogsekonom till området Värmland och Småland. Hos oss kommer du få möjlighet att skapa ett starkt team tillsammans med flera kompetenta kollegor där största fokus är att hjälpa skogsägare i sitt skogsföretagande/skogsbruk. Vårt mål är att skogsägare ska kunna vända sig till ett och samma ställe – Meraskog, för att få hjälp genom hela sitt skogsägande. Ditt främsta fokus är att utveckla och driva affären för Meraskog genom att arbeta med rådgivning för skogsägare inom flertalet områden med betoning på ekonomi och juridik. Den skogsekonomiska rådgivningen avser ekonomi, bokslut och skatt samt rådgivning vid fastighetsaffär. Den juridiska rådgivningen avser fastighetsvärdering, fastighetsförmedling, generationsskifte och förhandling vid olika intrång med mera. Här får du hantera komplexa frågor och hjälpa skogsägarna att utveckla sitt företagande. Du kommer även ingå i olika skogsrådgivarteam med fokus på att stötta dina kollegor i specialistfrågor inom skogsekonomi och juridik.

VI SÖKER DIG SOM HAR EN STARK DRIVKRAFT ATT GÖRA AFFÄRER OCH NÅ RESULTAT

Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning på ekonomi, juridik eller annan för tjänsten lämplig utbildning. Eftersom du har praktisk erfarenhet inom området med inriktning på jord och skog kan du enkelt sätta dig in i kundens behov för att skapa förtroende. Du har en god kommunikativ förmåga och kan samarbeta framgångsrikt med olika människor. Du bör vara stresstålig, tålmodig och flexibel. En stark drivkraft hos dig är att göra affärer och du är resultatinriktad, både för att kunna lösa dina egna arbetsuppgifter och för att hjälpa andra i mål. Du är stödjande, lyhörd och coachande i ditt sätt att vara och prestigelöst delar du med dig av dina kunskaper till dina kollegor i teamet för att tillsammans skapa ett långsiktigt, hållbart och värdefullt skogsägande för våra kunder. Som person bör du trivas med att ta stort ansvar. Därmed är du van vid att driva ditt arbete självständigt, på ett effektivt sätt med ordning och reda. Ditt engagemang smittar av sig på andra och du kan på eget initiativ ta svåra beslut i de situationer som kräver det.

Johan Nordin om rollen som skogsekonom hos Meraskog:
”Det är ett roligt och flexibelt arbete med mycket kreativa processer. Jag får lösa problem och skapa förutsättningar för att hjälpa andra och bidra till deras personliga utveckling”.

MERASKOG ERBJUDER DIG

Vi har ett högt förtroende för våra anställda att driva egna kunduppdrag. Tar du ditt ansvar får du också en stor flexibilitet, bland annat genom placeringsort på en flexibel plats. Det är dock viktigt att du är beredd att förflytta dig några dagar i veckan vid behov. Vi är mycket utvecklingsinriktade, hänger väl med i tekniken och har ett långsiktigt tänkt för både personal och kunder. De individer vi väljer att satsa på får en grundlig onboarding och vi arbetar löpande med din personliga utvecklingsresa. Hos oss får du alltså ett stort utrymme att påverka både din egen arbetssituation och utveckling på ett flexibelt sätt. Meraskog vill kännetecknas som ett företag med högt engagemang, tillgänglighet och närvaro där vi ska lyckas som ett team.

Tjänsten är tillsvidare, tillträde sker enligt överenskommelse.
Välkommen in med din ansökan senast 2023-01-08. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande. 

Närmare upplysningar om tjänsten som skogsekonom:
Tomas Turpers, marknadschef
Tomas [dot] turpers [at] meraskog [dot] com
070-2766088

Tomas Johansson, VD Meraskog Värmland AB
Tomas [dot] Johansson [at] meraskog [dot] com
072-7493334

Om Meraskog:

Meraskogs verksamhet bedrivs i Härjedalen, Hälsingland, Värmland och Småland. Vi är ett helägt dotterbolag till Norra Skog som har omkring 650 anställda, hos Meraskog arbetar idag 15 personer. Vi är ett nytänkande, modernt tjänsteföretag som verkar självständigt med affärsidén att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt skogsägande för våra kunder. Vårt kompassverktyg gör det möjligt för oss att se till helheten utifrån kundens förutsättningar, genom att ringa in målsättningen med skogsägandet och analysera nuläget så sätter vi en vass strategi för att genomföra rätt aktiviteter. Läs mer om oss och vårt verktyg kompassen här.

Publicerad: