Engagerad utbildare/handledare

Bild för johnny Written by johnny On the

Om Miroi och Actionjob

Miroi www.miroi.se och Actionjob www.actionjob.se hjälper arbetssökande via arbetsförmedlingen i jobb och utbildning. Vi är över 300 anställda, finns på ca 80 orter och har över 90 kommuner där vi levererar kommunal vuxenutbildning.

På uppdrag av arbetsförmedlingen kommer vi under fyra år utbilda skogsarbetare och tillsammans med vårt bolag Cavella Skog www.cavellaskog.se se till att dom får jobb. Vi finns över hela Sverige och söker nu dig som vill jobba som utbildare och handledare till morgondagens skogsarbetare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att handleda och utbilda arbetssökande i arbetsförmedlingens tjänst Naturbruk Skog, i flertalet av de yrkeskurser som ingår. Du kommer även att vara lärare och mentor för eleverna. Läs mer om utbildningen på www.actionjob.se/tjanster/naturbruk-skog

Kvalifikationer

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av skogsarbete, har pedagogisk vana och gilla att dela med dig av dina kunskaper.

Det är inget krav men en fördel om du har en högre utbildning inom skog, har erfarenhet som maskinförare av skotare/skördare, motormanuellt arbete, plantering, inventering samt planering. Behörighet att certifiera inom Säker Skog och SYN kurser är meriterande.

Du har ett flexibelt arbetssätt, gillar människor och har lätt för att samarbeta. Du tycker om att utbilda och inser vikten av att anpassa dig efter deltagarnas förmågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Omfattning: Heltid eller efter överenskommelse

Anställningsform: Allmän visstid

Tillträde: Efter överenskommelse.

Antal tjänster: 10

Orter: Hela Sverige och nu främst Hässleholm, Värnamo, Varberg, Uddevalla, Flen, Årjäng, Säffle, Gävle, Östersund, Sundsvall

 

Ansökan

Länk till ansökan: www.cavellaskog.se/lediga-jobb

För mer info, kontakta Charlotte Olsson | 072-509 98 70 | Charlotte [dot] Olsson [at] actionjob [dot] se (subject: Tj%C3%A4nsten%20utbildare%2Fhandledare%20via%20SKOGEN%20jobb.%20, body: Hej%20Charlotte%0AJag%20%C3%A4r%20intresserad%20av%20tj%C3%A4nsten%20som%20utbildare%2Fhandledare%20som%20jag%20funnit%20via%20SJOGEN%20jobb.%20)

Publicerad: