Ekonom med intresse för skog.

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Mälby Bioenergi och Skog AB är en heltäckande skogspartner för skogsägaren. Vi har alla skogliga tjänster i egen regi från hygge till industri, både vad gäller skogsbränsle och rundvirke. Vi är även ett utbildande företag inom flera skogsutbildningar.

Då företaget har kontroll på hela kedjan så gör vi enligt våra leverantörer och kunder ett bra jobb. Vi anstränger oss gärna lite extra för skogsägaren oavsett om det är ett köp av leveransvirke eller utförande av hela avverkningsuppdrag. Vi tänker mångbruk. Mälby Bioenergi och Skog AB samarbetar med många industrier i området och exporterar även sortiment ut på världsmarknaden.

Vi är under stark utveckling nationellt samt internationellt och söker nu efter en ”Skogsekonom” till vårt huvudkontor. 

Ex. på arbetsuppgifter:
Löpande bokföring
Löneadministration
Redovisning
Affärsutveckling
Bokslut/Årsredovisning
Budget/Kalkyler
Kontakt med Revisor
Ekonomiplanering.
Hjälp, rådgivning och stöd i form av kvalificerad bokföring för skogsägare.

Meriterande kompetenser är erfarenhet av lön och personalfrågor, skogsgårdensekonomi, avtalsrätt m.m. Samt gärna ett stort skogligt intresse och framför allt dig som den rätta viljan! 

Vi kommer att satsa ordentligt på rätt person så om du är ute efter en tjänst som medför stora personliga utvecklingsmöjligheter så är detta ett jobb för dig. För att kunna sköta arbetet krävs även formell kompetens med ekonomexamen från högskola/Universitet.

Ekonomen ingår även i en ledningsgrupp.

Vår strävan är att vara en mycket bra arbetsgivare där vi bygger på kompetenser som saknas osv, stort mått av möjligheter att påverka arbetstider mm.
Vi är en platt organisation där du kommer ha alla möjligheter att påverka och utvecklas. Hos oss är 100% viktigt i alla led. För att trivas krävs stort mått av eget driv i kombination med noggrannhet. 

Placering: Fors, ev. Västerås.

För ytterligare information om tjänsten
Ronny Sjöqvist VD 073-047 22 32

Ansökan
Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. 
Mejla din ansökan till: rekrytering [at] malbyskog [dot] se så snart som möjligt. Märk Ekonom.
Ansök snarast, dock senast 10 juli. Vår förhoppning är att du är i tjänst under augusti.

Publicerad: