Driven Planeringsspecialist till Uppland-Gästrikland

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Jobbeskrivning

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? 


Vi söker en driven Planeringsspecialist till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering på något av våra kontor inom Uppland-Gästriklands köpdistrikt. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Vi är cirka 170 anställda inom Wood Supply. 
Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. BillerudKorsnäs värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. 

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja virkesköpare vid avverkningsplanering, upprätta skogsbruksplaner & genomföra naturvärdesbedömning. Arbetet kommer främst vara riktat mot privata skogsägare och utveckling av arbetet med skogsbruksplaner kommer vara en viktig del av tjänsten. Stationeringsort, enligt överenskommelse på något av våra lokalkontor inom köpdistrikt Uppland-Gästrikland. 

 

Kvalifikationer


Då tjänsten kräver resor är B-Körkort ett krav. Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Kunskaper i Fagus-systemen är meriterande.

Personliga egenskaper

Rollen kommer vara en nyckelkomponent i ett mycket stark lag, vilket innebär att samarbetsförmåga värderas mycket högt. Arbetet med skogsbruksplaner kommer vara en viktig del av tjänsten vilket ställer krav på förmåga att kunna jobba noggrant och systematiskt.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Axel Eriksson, Chef Skoglig planering, tel. 070-3036937, axel [dot] eriksson [at] billerudkorsnas [dot] com. Ansökningar handläggs endast via ansökningsformulär, ej via e-post.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast den 20/2-2022. Urval sker löpande.

Publicerad: