Driven Planeringsspecialist till Hälsingland

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

SKOGEN´s skogliga jobb: 

Driven Planeringsspecialist till Hälsingland

Jobbeskrivning

Vi söker en medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Hälsingland. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Dessutom förvaltar vi Bergvik Skog Östs & Hällefors-Tierp Skogars innehav. Vi är cirka 90 anställda på vår skogsavdelning. 
Detta är ett omväxlande och fritt arbete med ansvar över den egna arbetstiden. BillerudKorsnäs värdesätter kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. 

Om tjänsten  
Huvudsakliga arbetsuppgifter som Planeringsspecialist  innefattar avverkningsplanering inför gallring och föryngringsavverkning, naturvärdesbedömning, ajourhållning av skogsbruksplaner. Arbetet kommer främst att vara riktat mot privata skogsägare och arbetet med skogsbruksplaner kommer vara en viktig del av tjänsten. Stationeringsort, enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer

Då tjänsten kräver resor är B-Körkort ett krav. Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Kunskaper i Fagus-systemen är meriterande.

Personliga egenskaper

Rollen innebär ett självständigt arbete så det är viktigt att du kan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att ta hjälp och samarbeta med dina kollegor. För att lyckas i denna roll behöver du tycka om att arbeta målinriktat och strukturerat.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Axel Eriksson, Chef Skoglig planering, tel. 070-3036937, axel [dot] eriksson [at] billerudkorsnas [dot] com. Ansökningar handläggs endast via ansökningsformulär, ej via e-post.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast den 9 januari 2022. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. 

                                                   

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Publicerad: