Distriktschef Norr - Moelven Skog AB 

Bild för johnny Written by johnny On the

Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK. 
Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens sågverk i Värmland och Skaraborg. Vi är 65 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Bolaget, som omsätter cirka SEK 1,7 miljarder, har huvudkontor i Karlstad.

För mer information se www.moelven.se/tjansterMer Timmer i Skogen

 

Som distriktschef ansvarar du för våra virkesköpare i ett av våra fältköpsdistrikt, vilket omfattar ett flertal kontor. Tillsammans ansvarar ni för att utveckla Moelven Skog AB som det bästa alternativet för skogsägaren, som nu och i framtiden avverkar sin skog. 

Som ansvarig chef drivs du av att göra affärer och du har ett genuint intresse för att utveckla människor. Du har ett engagemang som motiverar och ett coachande ledarskap. Du bidrar och medverkar i utvecklingen av Moelven Skogs verksamhet. 

Du bör ha en skoglig utbildning på högskolenivå, eller förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av en ledande roll med personalansvar. Det är meriterande om du själv arbetat med virkesaffärer. 

B-körkort är ett krav, då resor ingår i tjänsten. 

Moelven Skog erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i den gröna näringen.

Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Ref.nr: 3996504582
Heltid

Kontaktinfo: Jonas Karlsson Chef för fältköp 010-122 6404
Arbetsplats:Skårevägen 60, 653 50 Karlstad

Publicerad: