Distriktschef

Bild för johnny Written by johnny On the

Är du vår nya distriktschef?

Nu söker vi en målinriktad och driven distriktschef till AB Karl Hedin Råvara, Distrikt Väst

OM JOBBET
Distriktschefens huvudsakliga arbete är att leda och utveckla det Västra distriktet, beståendes av 12 virkesköpare fördelade på tre team; Säter, Krylbo och Köping. Vi värdesätter relationen med skogsägaren och kvaliteten i våra utförda tjänster vilket innebär att du ska vara service- och utvecklingsinriktad.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen innefattar coachning och köpledning av virkesköpare samt genomföra egna virkesaffärer. Därutöver innefattar även rollen att arbeta med marknadsplanering, analyser och strategiska beslut och uppförande av verksamhetsplaner, budget och rapportering.

PLACERING
Huvudplacering är på något av våra teamkontor i Krylbo, Säter eller Köping. Tjänsten kräver en del resor till de olika kontoren.

BAKGRUND
Vi söker dig som drivs av att göra affärer och coacha medarbetare. Du brinner för skogliga frågor och innehar skoglig utbildning eller motsvarande erfarenhet.

AB Karl Hedin är ett entreprenörsföretag där varje individ har ett stort ansvar. Vi främjar Hedinandan och teamkänslan vilket innebär att arbetet innebär stor frihet, ansvar och en god laganda.

B-körkort är ett krav.

ANSTÄLLNINGSFORM
Placeringsort, Krylbo, Säter eller Köping
Tillsvidare, 100%
Tillträde, snarast eller enligt överenskommelse.

ANSÖKAN OCH MER INFORMATION
Skicka din ansökan med CV senast 30/11 2018
John Andersson Gull, Fältköpschef
Telefon 070-391 91 22
john [dot] a [dot] gull [at] abkarlhedin [dot] se

 

OM FÖRETAGET
AB Karl Hedin är en familjeägd sågverks- och handelskoncern med verksamhet i Väst-/Mellansverige och Estland. Företaget grundades 1917 och har idag ca 1000 anställda och en omsättning på drygt 4 miljarder kronor.

Produktionen är totalt cirka 700 000 m³sv, varav 180 000 m³ utgörs av hyvlade och bearbetade trävaror och cirka 78 000 m³ emballageprodukter.

AB Karl Hedin har fem sågverk – två i Estland samt tre i Sverige. AB Karl Hedin Råvara förser företagets sågverk i Sverige med råvara. AB Karl Hedin har en bygg- och industrihandelskedja med försäljningsställen på 43 orter i Väst- och Mellansverige samt sju träemballagefabriker.

Publicerad: