Utgånget

Fältköpschef Billerud – Mellansverige

Billerud
Jobbfunktion: Fältköpschef
Ort: Mellansverige
Publicerat: 2024-03-27
Sista ansökningsdatum: 2024-04-21
Utgånget
Billerud Mellansverige
Dela

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vi jobbar med hållbarhet i alla led för att skapa en hållbar framtid – från produkt till människan. Genom våra globala program Hållbara medarbetare och Hållbara ledare sätter vi våra medarbetare i fokus – att de ska utvecklas med oss och bli mer hållbara. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

 Våra rötter och vår stolta historia inom skogs- och pappersindustrin sträcker sig mer än 150 år tillbaka i tiden. Vår utgångspunkt är att nyfiber från långsamt växande nordiska skogar utgör grunden för några av de bästa presterande förpackningsmaterialen. Som Sveriges största brukare av fiberråvara är skogsavdelningens uppdrag att trygga företagets svenska industrier med massaved, flis och bränsle.

Vi söker just nu en Fältköpschef till Mellansverige.

Billerud är i en inspirerande expansionsfas och vi erbjuder dig en flexibel roll där affären och ledarskap står i fokus. Har du ett genuint intresse för att utveckla människor och team genom ett coachande ledarskap är detta rollen för dig! 

Som fältköpschef rapporterar du direkt till Skogschefen och ansvarar för våra distrikt i Mellansverige vilket omfattar flertalet lokalkontor som drivs av distriktschefer. Tillsammans utvecklar vi affären och skapar värde för privata skogsägare. Till din hjälp har du två verksamhetsutvecklare. Din roll innebär ett direkt personalansvar för dessa samt fem distriktschefer. Teamets uppgift är en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Genom att etablera långsiktiga och goda affärsrelationer med nya och befintliga kunder tar vi vara på skogens alla värden.

En framgångsfaktor är att du blir en del av att ett gediget team med hög kompetens inom skogsbranschen där vi tillsammans stöttar och hjälper varandra för bästa möjliga lösningar för våra kunder.  

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för människan, ledarskap och affären. Erfarenhet av att leda ledare meriteras, då du kommer att leda ledare. Vi tror du som söker har god skoglig kunskap förvärvad genom erfarenhet och/eller skoglig högskoleutbildning.

Du har sedan tidigare erfarenhet av ett coachande ledarskap och brinner för att leda andra människor. Tjänsten innebär resor inom de fem distrikten du ansvarar för tillsammans med lokal distriktchef, därav är B-körkort är en förutsättning, tjänstebil erbjuds. Du erbjuds möjligheten att utgå från något av våra kontor i Mellansverige.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För oss är det viktigt att vi delar synen på det coachande ledarskapet och intresset för utveckling. Du är nyfiken att lära och tycker om att ta kontakt med nya människor för att skapa och bibehålla långsiktiga goda relationer. Du är lyhörd och delar gärna med dig av din kunskap. Det är viktigt att olika personer styrkor för att tillsammans skapa framgång. Med ett fokuserat och självgående arbetssätt tar du dig an dina arbetsuppgifter för att nå dina och hela Mellansveriges fältköpsmål.

Våra värderingar är centrala i vår verksamhet och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.

Kontakt

Nyfiken att höra mera om tjänsten? Kontakta rekryterande chef Senior Director Jenny Sandberg på jenny.sandberg@billerud.com

Vi är nyfiken att höra mera om dig och din erfarenhet, välkommen med din ansökan!

Ansökan

Resan börjar i skogen där vårt mål är att ta hand om skogens alla värden för en hållbar framtid. Vill Du ta vara på skogens alla värden? Välkommen med din ansökan senast den 21 april 2024.

Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater.

Varför oss?

  • Du blir en del av team med stor kompetens och vilja.
  • En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid
  • Utvecklings- och karriärmöjligheter
  • Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy.
  • Möjlighet till hybridarbete enligt företagsstandard.

Vår rekryteringsprocess innehåller: intervjuer, rekryteringstester, referenstagning, alkohol- och drogtest.

Utgånget

Om företaget

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Prenumerera på lediga SkogsJobb

Anmäl dig här för att få vårt nyhetsbrev med lediga jobb direkt till din e-post
Jag godkänner att Skogen lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter
Skickar begäran
På väg
Lena fick Artdatabankens pris
SkogsJobb