Avverkningsledare rundvirke

Bild för johnny Written by johnny On the

Mälby Bioenergi och Skog AB är en heltäckande skogspartner för skogsägaren. Vi har alla skogliga tjänster i egen regi från hygge till industri, både vad gäller skogsbränsle och rundvirke.

Då företaget har kontroll på hela kedjan så gör vi enligt våra leverantörer och kunder ett bra jobb. Vi anstränger oss gärna lite extra för skogsägaren oavsett om det är ett köp av leveransvirke eller utförande av hela avverkningsuppdrag. Vi tänker mångbruk. Mälby Bioenergi och Skog AB samarbetar med många industrier i området och exporterar även sortiment ut på världsmarknaden.

Vi söker nu en avverkningsledare rundvirke.


Vi har idag flera egna avverkningslag samt även samarbete med flera duktiga entreprenörer. För att samordna och leda dessa söker vi nu en driven avverkningsledare.

Som avverkningsledare kommer du att arbeta med att planera, styra och utveckla avverkningsverksamheten. Du kommer även att vara ansvarig för drivningsrelaterade frågor. Du kommer samarbeta med våra virkesköpare och vara en viktig del i ledningsgruppen.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning samt mångårig erfarenhet av avverkning.

För att lyckas i rollen har du lätt för att skapa och bibehålla goda relationer, är målfokuserad och tycker om att arbeta i en självständig roll, då du är spindeln i nätet. Du behöver kunna planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, vara lyhörd och samtidigt trygg i att fatta självständiga beslut. Vi tror även att du gillar att koordinera och driva det dagliga såväl som det långsiktiga arbetet för att optimera och effektivisera verksamheten.

Vi erbjuder ett spännande jobb med alla möjligheter till god utveckling och det är viktigt att du kommer att trivas hos oss. 

Placeringsort blir Mälby norr om Avesta.

För frågor och mer information ring vår VD Ronny Sjöqvist 073-047 22 32

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. 

Mejla din ansökan till: rekrytering [at] malbyskog [dot] se så snart som möjligt. Märk Avverkningsledare Rundvirke.

Publicerad: