Aspiranter - Moelven Skog AB 

Bild för johnny Written by johnny On the

Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK. 
Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens sågverk i Värmland och Skaraborg. Vi är 65 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Bolaget, som omsätter cirka SEK 1,7 miljarder, har huvudkontor i Karlstad.

För mer information se www.moelven.se/tjansterMer Timmer i Skogen

 

Som aspirant kommer du att under ca ett års tid ges möjlighet till inblick i Moelvens verksamhet, få god inblick i råvaruförsörjningen och lära dig mer om de yrken som finns inom vår verksamhet. Detta är en toppenbra start på din karriär i den gröna näringen. 

Som aspirant kommer du med största sannolikhet att förberedas mot en tjänst som virkesköpare. 
Som virkesköpare ansvarar du för att utveckla och göra oss till det bästa alternativet för skogsägaren, som nu eller i framtiden ska avverka sin skog. Du drivs av att göra affärer och träffa människor. Du är en rådgivare som motiveras av att skapa relationer och bygga förtroende. Vi har kontor på fler orter i Värmland, Dalsland, Bohuslän, norra Skaraborg och Närke för att finnas nära våra kunder. 

Du bör ha en skoglig utbildning på eftergymnasial nivå, eller förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet. 

B-körkort är ett krav då tjänsten innehåller resor. 

Som aspirant anställs du under visstid och får en fördjupad introduktion och därefter finns goda möjligheter till tillsvidare anställning i en roll vi tillsammans finner lämplig. 

Låter detta intressant? 
Välkommen med din ansökan senast den 31 jan 2019. Urvalet kommer påbörjas efter ansökningstidens utgång och beräknas vara klart under februari/mars.

 

  • Sista ansökningsdag: 2019-01-31
  • Ref.nr: 3996514701
  • Heltid
  • Kontaktinfo: Johan Hofström Disitriktschef  Väst 010-1226452
    Jens Ohlsson Distriktschef Öst 010-1226553
    Jonas Karlsson Chef för fältköp 010-1226404
  • Arbetsplats: Skårevägen 60, 653 50 Karlstad
Publicerad: