Ansvarig för Spårbarhet inom Wood Supply / Skogsavdelningen

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Jobbeskrivning

BillerudKorsnäs Wood Supply är en avdelning med huvuduppgift att försörja de svenska produktionsanläggningarna med fiberråvara. BillerudKorsnäs är Sveriges största förbrukare av fiberråvara och en stor del av råvaran köps direkt av privata skogsägare i Mellansverige och Norrbotten. Spårbarhetsansvarig inom Wood Supply ansvarar för att utveckla och samordna arbetet med BillerudKorsnäs samtliga kvalitetssystem inom spårbarhetscertifiering.

Spårbarhetssystemen har som främsta syfte att säkra upp BillerudKorsnäs råvaruanskaffning och förhindra inköp av virke från kontroversiella oacceptabla källor. Systemets vidare funktion är att säkra upp BillerudKorsnäs tillgång på certifierat råmaterial för att sedan kunna tillgodose kunders efterfrågan av certifierade pappers- och kartongprodukter.

Arbetet innebär bland annat att i nära samarbete med BillerudKorsnäs globala säljorganisation, kundtjänst, samtliga produktionsanläggningar och flera avdelningar inom vår skogliga anskaffningsfunktion ansvara för spårbarhetsfrågor (inom FSC och PEFC).

Kvalifikationer

Du har akademisk examen, gärna inom skog, miljö, ekonomi eller kvalité . En stor del av arbetet bedrivs tillsammans med våra utlandskontor och våra utländska kunder vilket innebär krav på goda kunskaper i engelska.

Tjänsten utgår från Gävle som stationeringsort och ingår i en stab på sju personer.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten måste du vara drivande och självständig i arbetet kombinerat med mycket god samarbetsförmåga inom avdelningen och utanför avdelningen. Du måste ha en naturlig fallenhet för ordning och reda och en god datavana.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stabschef -  Per Funkquist på telefon: +46707951222 alt. via mail: Per [dot] Funkquist [at] billerudkorsnas [dot] com

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2021-03-30.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Gör din ansökan via denna länk.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?​​​​​​​

Publicerad: