Analytiker till Virkesavdelningen

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser


Jobbeskrivning

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk och vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 160 anställda inom Wood Supply.

Om tjänsten
Som analytiker ansvarar du för analysarbete och utveckling av verksamheten. Du kommer att jobba i nära samarbete med flera nyckelpersoner inom Wood Supply och vara delaktig i löpande operativt arbete samt analysera och bereda grund för strategiska beslut. I tjänsten ingår förhandlingsstöd till virkeschefen i centrala virkesförhandlingar, leda projekt och utredningar, marknadsbevakning, rapportsammanställning, mm.

Du blir del av ett team på Virkesavdelningen med placeringsort på vårt kontor i Gävle. Virkesavdelningen är en del av Wood Supply och ansvarar för virkesanskaffningen till våra industrier. Från inköp av råvara, transport och leverans till såväl interna som externa virkeskunder. Du rapporterar direkt till virkeschefen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom ovan nämnda områden. Vi söker dig som har kunskaper om virkesmarknad, är analytisk och har god förmåga att se helheten i datasystem. Du ser möjligheter och gillar att tänka nytt! Du har god förmåga att samarbeta och utveckla arbetsteam. Vi värdesätter om du har branschkunskap och stort kontaktnät.

Du kommer att behöva resa inom verksamhetsområdet, varför B-körkort är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Tjänsten kräver kostnadsmedvetenhet, affärsmässighet och hög integritet. Du har lätt för att ta dig an uppgifter och har förmåga att prioritera och driva parallella uppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt. Du har en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Du är en god förebild och vill bidra till vår strategiska utveckling.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Simon Nilsson, Virkeschef Tfn 070-795 11 47. simon [dot] nilsson [at] billerudkorsnas [dot] com

Ansökningsinformation

Urval kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2021-05-02. 

                                           

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Publicerad: