Administratör Bioenergi

Bild för johnny Written by johnny On the
OBS! Denna tjänst går inte längre att söka. Här är våra aktuella platsannonser

Vida Energi | Hestra

Vi söker dig som vill vara med att driva och ta ansvar för det administrativa flödet kring våra inköp och leveranser av biprodukter från skog och sågverk.Vad innebär rollen?

Vi söker dig som vill vara med att driva och ta ansvar för det administrativa flödet kring våra inköp och leveranser av biprodukter från skog och sågverk. Arbetet innebär löpande fakturering och leverantörsavräkning, men du hanterar även de ekonomiska flödena där du varje månad gör en överlämning till vår ekonomiavdelning.  Du kommer att ingå i vårt administrativa team i Hestra.

Vem söker vi?

Vi tror att du har en ekonomisk bakgrund med några års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete i moderna affärssystem. Du är kommunikativ, strukturerad och noggrann.

Vilka är vi?

Vida Energi ingår i Vida-gruppen som är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.

Vi erbjuder dig ett intressant jobb i ett hållbart företag som vill att våra medarbetare växer och utvecklas!

Låter det intressant? Ansök senast den 10 augusti via https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=effdcc8c-e738-47eb-a354-df0864df7580

Ev. frågor besvaras av Jennie Tholin, som du når på 0730-939963.

 

                                                               
Vida är en global leverantör av förädlade produkter från hållbar svensk skog. Koncernen har ca 1 350 anställda på 23 produktionsanläggningar varav 12 sågverk. Industrierna är strategiskt belägna nära skogsägarna i Småland, Skåne och Västra Götaland. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke för en rad olika marknader. 75 procent av Vidas sågade trävaror exporteras till Europa, USA, Australien, Afrika och Asien. Verksamheten omfattar även emballagetillverkning, strö- och pelletstillverkning, biobränslehandel och hustillverkning.

Publicerad: