SKOGSJOBB - Lediga jobb inom skog

 • Skogbestyrer for Namdal Bruk
  Namdal Bruk AS
  Norge

  Vi ser etter en Skogbestyrer for Namdal Bruk AS.
  Teamet vil bestå av 4 personer frem til dagens direktør går av med pensjon om ca. 2 år. Skogbestyreren må også regne med å arbeide med oppgaver tilknyttet jakt og fisketurisme. Skogbestyreren vil også få GIS/IT oppgaver i tilknytning til utmarksdelen av virksomheten. 

  Publicerad: mån, 2021-05-03 09:38
 • Vida Energi
  Hestra
  9 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker dig som har ett stort intresse för energifrågor och som vill ha ett självständigt arbete där det finns möjlighet att påverka och ta egna initiativ. 

  Publicerad: tors, 2021-04-29 11:22
 • Sydved
  Skåne
  9 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du bli en del av ett starkt skogsföretag och arbeta för ett aktivt och hållbart skogsbruk? På Sydveds distrikt Hässleholm söker vi nya medarbetare som ser skogen som sin framtid.

  Publicerad: ons, 2021-04-21 11:12
 • BillerudKorsnäs Skog
  Gävle
  2 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Wood Supply ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 160 anställda och vi söker nu dig som vill arbeta som Logistiker hos oss.

  Publicerad: fre, 2021-04-16 15:03
 • Sydved
  Jönköping/Växjö/Distans
  9 dagar kvar att söka tjänsten

  Tillsammans med Linnéuniversitetet ska Sydved anställa en industridoktorand.
  Vår doktorand kommer att delta i konkreta projekt där vi utforskar möjligheterna att via big data och dataanalys förbättra kvaliteten på våra rådgivningstjänster alternativt automatisera/optimera våra interna processer. 

  Publicerad: fre, 2021-04-09 11:22
 • Svenska kyrkan, Växjö stift
  Värnamodistriktet. Det omfattar Värnamo, Vaggeryd, Jönköping, Gislaved, Gnosjö, Sävsjö och del av Nässjö kommuner
  7 dagar kvar att söka tjänsten

  Till Prästlönetillgångarna i Växjö stift söker vi nu en stiftsskogvaktare.
  Till Egendomsförvaltningen hör Skogsförvaltningen som är organiserad i tre distrikt: Nybro, Växjö och Värnamo, med en ansvarig skogvaktare i vart och ett av dem och ett stiftskontor i Växjö. Den rekrytering vi nu genomför avser Värnamodistriktet. Det omfattar Värnamo, Vaggeryd, Jönköping, Gislaved, Gnosjö, Sävsjö och del av Nässjö kommuner.

  Publicerad: tors, 2021-03-25 11:45
 • BillerudKorsnäs Skog
  Gävle
  5 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker dig som vill bli en del av ett team på Virkesavdelningen med placeringsort på vårt kontor i Gävle. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk och vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. 

  Publicerad: tors, 2021-03-25 00:14