Lediga jobb inom skog

 • Malung-Sälen kommun
  Dalarnas län
  12 dagar kvar att söka tjänsten

  Skogsförvaltare

  Ditt uppdrag är att ta ett helhetsansvar för förvaltningen och utvecklingen av kommunens skogsinnehav på 15 000 hektar produktiv skogsmark. 

  Publicerad: tors, 2020-03-26 14:49
 • SLU
  Vindeln
  23 dagar kvar att söka tjänsten

  Vid Vindelns försöksparker

  Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) disponerar ett antal skogliga försöksparker i olika delar av Sverige (https://www.slu.se/institutioner/skoglig-faltforskning/forsoksparker/). Vindelns försöksparker, som är belägna ca. 10 km nordväst om Vindeln omfattar drygt 2000 hektar produktiv skogsmark. Försöksparkerna utgör en del av Enheten för skoglig fältforskning vid SLU. Enheten ansvarar för SLUs skogliga fältforskningsinfrastruktur vilken förutom de skogliga försöksparkerna även omfattar ett stort antal långsiktiga fältförsök och försöksområden som är lokaliserade utanför parkerna.

  Publicerad: tors, 2020-03-19 15:53
 • Mellanskog AB
  Köping-Arboga-Kungsör
  3 dagar kvar att söka tjänsten

  Är du en teknikintresserad lagspelare som har ett genuint intresse för skog och skogsägare? I så fall har vi ett spännande och roligt jobb för dig att söka.

  Tjänsten är placerad i Västerås och du kommer att vara en del av virkesområde Västmanland med arbetsområde Köping-Arboga-Kungsör.

  Publicerad: ons, 2020-03-11 10:21
 • Mellanskog
  Dalarna
  3 dagar kvar att söka tjänsten

  Mellanskog växer och söker skogsinspektorer till Norra Dalarna.

  Är du intresserad av att jobba med kombinationen skog och människor? 
  Vill du vara en del av vårt gäng och göra skillnad för skogsägare i Norra Dalarna? Vi vill växa och söker därför två skogsinspektorer 

  Publicerad: fre, 2020-02-28 14:15
 • Skogssällskapet
  Västmanland
  6 dagar kvar att söka tjänsten

  Skogssällskapet växer och förstärker vår verksamhet i västra Svealand och söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i Västmanland.

  Publicerad: fre, 2020-02-28 10:20
 • Skogsällskapet
  Västmanland
  6 dagar kvar att söka tjänsten

  Nu söker vi en produktions- och virkesansvarig som vill utveckla virkesaffärerna inom region västra Svealand. Ange önskad placeringsort i ansökan.

  Publicerad: fre, 2020-02-28 10:05
 • Mellanskog
  Uppsala
  12 dagar kvar att söka tjänsten

  Då en av våra skogsinspektorer planerar att gå på föräldraledighet söker vi en vikarierande skogsinspektor till Uppland.

  Tjänsten är placerad i Uppsala och du kommer att vara en del av virkesområde Uppland med arbetsområde Tärnsjö/Östervåla. I tjänsten som skogsinspektor på Mellanskog får du tillsammans med dina kollegor inom virkesområdet kombinera ditt skogliga intresse och din skogliga kompetens med ditt intresse för människor och det privata skogsbruket.

  Publicerad: ons, 2020-02-26 11:34
 • Skogsentreprenörerna
  Stockholm
  17 dagar kvar att söka tjänsten

  Skogsentreprenörerna jobbar hårt för att skapa professionell skogsentreprenad. Vill du jobba med oss? Vi söker nu en entreprenadingenjör, eller en erfaren kalkylator som vill arbeta rådgivande mot våra 700 medlemsföretag.

  Publicerad: tors, 2020-02-20 08:56
 • BillerudKorsnäs
  Dalarna
  3 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker en medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Dalarna. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 80 anställda på vår skogsavdelning

  Publicerad: tors, 2020-02-13 14:30