Lediga jobb inom skog

 • Malung-Sälen kommun
  Dalarnas län
  8 dagar kvar att söka tjänsten

  Skogsförvaltare

  Ditt uppdrag är att ta ett helhetsansvar för förvaltningen och utvecklingen av kommunens skogsinnehav på 15 000 hektar produktiv skogsmark. 

  Publicerad: tors, 2020-03-26 14:49
 • SLU
  Vindeln
  19 dagar kvar att söka tjänsten

  Vid Vindelns försöksparker

  Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) disponerar ett antal skogliga försöksparker i olika delar av Sverige (https://www.slu.se/institutioner/skoglig-faltforskning/forsoksparker/). Vindelns försöksparker, som är belägna ca. 10 km nordväst om Vindeln omfattar drygt 2000 hektar produktiv skogsmark. Försöksparkerna utgör en del av Enheten för skoglig fältforskning vid SLU. Enheten ansvarar för SLUs skogliga fältforskningsinfrastruktur vilken förutom de skogliga försöksparkerna även omfattar ett stort antal långsiktiga fältförsök och försöksområden som är lokaliserade utanför parkerna.

  Publicerad: tors, 2020-03-19 15:53
 • Skogssällskapet
  Västmanland
  2 dagar kvar att söka tjänsten

  Skogssällskapet växer och förstärker vår verksamhet i västra Svealand och söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i Västmanland.

  Publicerad: fre, 2020-02-28 10:20
 • Skogsällskapet
  Västmanland
  2 dagar kvar att söka tjänsten

  Nu söker vi en produktions- och virkesansvarig som vill utveckla virkesaffärerna inom region västra Svealand. Ange önskad placeringsort i ansökan.

  Publicerad: fre, 2020-02-28 10:05
 • Mellanskog
  Uppsala
  16 dagar kvar att söka tjänsten

  Då en av våra skogsinspektorer planerar att gå på föräldraledighet söker vi en vikarierande skogsinspektor till Uppland.

  Tjänsten är placerad i Uppsala och du kommer att vara en del av virkesområde Uppland med arbetsområde Tärnsjö/Östervåla. I tjänsten som skogsinspektor på Mellanskog får du tillsammans med dina kollegor inom virkesområdet kombinera ditt skogliga intresse och din skogliga kompetens med ditt intresse för människor och det privata skogsbruket.

  Publicerad: ons, 2020-02-26 11:34
 • Skogsentreprenörerna
  Stockholm
  13 dagar kvar att söka tjänsten

  Skogsentreprenörerna jobbar hårt för att skapa professionell skogsentreprenad. Vill du jobba med oss? Vi söker nu en entreprenadingenjör, eller en erfaren kalkylator som vill arbeta rådgivande mot våra 700 medlemsföretag.

  Publicerad: tors, 2020-02-20 08:56