SKOGSJOBB - Lediga jobb inom skog

 • Världsnaturfonden WWF
  Stockholm - Hybrid
  23 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du bidra till bättre skydd och brukande av det svenska skogslandskapet genom påverkan och samarbete med företag? Skogen är hem för en stor del av den biologiska mångfalden i Sverige och ger oss många produkter och tjänster av stor betydelse för hållbar utveckling. Världsnaturfonden WWF utvecklar nu sitt arbete inom detta område och söker en sakkunnig för skog & företag med fokus på det svenska skogslandskapet.

  Publicerad: fre, 2022-08-05 15:11
 • BillerudKorsnäs Skog
  Gävle
  20 dagar kvar att söka tjänsten

  Som Virkesköpare på BillerudKorsnäs köpdistrikt Gästrikland, är du en viktig del i vår råvaruförsörjning till våra bruk. Tjänsten som virkesköpare är mångfacetterad och bred, där du kommer i kontakt med alla delar i värdekedjan. 

  Publicerad: mån, 2022-07-11 10:57
 • BillerudKorsnäs Skog
  Placering: Gävle, eller efter ö.k. vid något av våra kontor i Mellansverige
  20 dagar kvar att söka tjänsten

  Som Ekolog hos oss får du en nyckelposition och ett stort ansvar och påverkan på vårt viktiga naturvårdsarbete. Befattningen är mångfacetterad och varierande, med ett stort mått av frihet under ansvar. Ekologen är en viktig del i teamet Wood Supplys hållbarhets- och kommunikationsstab, tillsammans med flera duktiga specialister inom skog, naturvård, certifiering och kommunikation driver vi arbetet framåt.

  Publicerad: fre, 2022-07-08 14:01
 • Rundvirke Skog
  Sollefteå
  23 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du jobba med ett självständigt jobb i en privatägd koncern med korta beslutsvägar och engagerade kollegor? Som virkesinköpare på Rundvirke Skog ansvarar du för hela kedjan från inköp av virkesråvara från privata skogsägare, till fältplanering, produktionsledning och ekonimisk redovisning. Låter det intressant? då är det kanske dig vi söker!

  Publicerad: fre, 2022-07-08 13:29
 • Rundvirke Skog
  Kramfors
  23 dagar kvar att söka tjänsten

  Hos oss på Rundvirke Skog bryr vi oss om dig som anställd och strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och utvecklande arbetsliv. Har du erfarenhet av- och vill jobba som virkesutsynare hos oss ser vi fram emot din ansökan!

  Publicerad: fre, 2022-07-08 12:58
 • Sydved
  Inom den övre halvan av Sydveds verksamhetsområde
  13 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du jobba i en framtidsbransch i ett av landets mest intressanta skogsföretag? Är du redo att tillsammans med övriga skogsvårdsansvariga vara med i utvecklingen av ett nytt affärsområde för skogsvård och tjänster? Då är det dags att söka denna roll.

  Publicerad: ons, 2022-07-06 16:46
 • VÄRDERINGSBYRÅN
  Fri placering i Skåne, Halland eller Kronobergs län 
  2 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi har nu behov av en skogs- och lantbruksvärderare med fri placering i Skåne, Halland eller Kronobergs län 

  Publicerad: ons, 2022-07-06 08:29
 • Svenska Kyrkan Linköpings stift
  Norra Småland
  7 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker nu en skogsarbetare/planerare, som vill arbeta i stiftets skogar åt egendomsförvaltningen inom Linköpings stift.

  Publicerad: tis, 2022-06-28 12:14
 • Vida Energi
  Hestra
  2 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker dig som vill vara med att driva och ta ansvar för det administrativa flödet kring våra inköp och leveranser av biprodukter från skog och sågverk.

  Publicerad: mån, 2022-06-20 21:24