SKOGSJOBB - Lediga jobb inom skog

 • BillerudKorsnäs Skog
  Gävle
  21 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Wood Supply ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 160 anställda och vi söker nu dig som vill arbeta som Logistiker hos oss.

  Publicerad: fre, 2021-04-16 15:03
 • Vida Skog
  Västra Småland
  12 dagar kvar att söka tjänsten

  Du kommer att arbeta mot tydliga mål kopplade till volym och lönsamhet inom ditt geografiska område. Våra inköpare ansvarar för hela affären från uppsökande verksamhet och affärsavslut till avverkning och uppföljning. 

  Publicerad: fre, 2021-04-09 16:47
 • Sydved
  Jönköping/Växjö/Distans
  28 dagar kvar att söka tjänsten

  Tillsammans med Linnéuniversitetet ska Sydved anställa en industridoktorand.
  Vår doktorand kommer att delta i konkreta projekt där vi utforskar möjligheterna att via big data och dataanalys förbättra kvaliteten på våra rådgivningstjänster alternativt automatisera/optimera våra interna processer. 

  Publicerad: fre, 2021-04-09 11:22
 • BillerudKorsnäs Skog
  Gävle eller Österbybruk
  17 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker nu en Köpdistriktchef till vårt köpdistrikt i Uppland-Gästrikland.
  Vi söker dig som har en skoglig utbildning på högskolenivå eller förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Som köpdistriktschef har du det fulla ansvaret för köpdistriktets fältköpsverksamhet. 

  Publicerad: tors, 2021-04-08 14:05
 • Vida Skog
  Emmaboda
  0 dagar kvar att söka tjänsten

  Inköpare
  Våra inköpare ansvarar för hela affären från uppsökande verksamhet och affärsavslut till avverkning och uppföljning. Du kommer att arbeta mot tydliga mål kopplade till volym och lönsamhet inom ditt geografiska område.

  Publicerad: ons, 2021-04-07 13:23
 • Mellanskog
  Något av våra lokalkontor i Härjedalen
  12 dagar kvar att söka tjänsten

  Är du intresserad av att jobba i ett stort rådgivningsteam i Härjedalen/Hälsingland? Nu söker vi en skoglig rådgivare till verksamhetsområde norr. Vill du vara en del av vårt gäng och göra skillnad för skogsägare i Härjedalen?

  Publicerad: tis, 2021-03-30 13:43
 • BillerudKorsnäs Skog
  Luleå och Karlsborg
  9 dagar kvar att söka tjänsten

  BillerudKorsnäs söker en köpdistriktschef 
  BillerudKorsnäs Wood Supply är en avdelning med huvuduppgift att försörja de svenska produktionsanläggningarna med fiberråvara. BillerudKorsnäs är Sveriges största förbrukare av fiberråvara och en stor del av råvaran köps direkt av privata skogsägare i Mellansverige och Norrbotten.

  Publicerad: mån, 2021-03-29 19:37
 • Svenska kyrkan, Växjö stift
  Värnamodistriktet. Det omfattar Värnamo, Vaggeryd, Jönköping, Gislaved, Gnosjö, Sävsjö och del av Nässjö kommuner
  26 dagar kvar att söka tjänsten

  Till Prästlönetillgångarna i Växjö stift söker vi nu en stiftsskogvaktare.
  Till Egendomsförvaltningen hör Skogsförvaltningen som är organiserad i tre distrikt: Nybro, Växjö och Värnamo, med en ansvarig skogvaktare i vart och ett av dem och ett stiftskontor i Växjö. Den rekrytering vi nu genomför avser Värnamodistriktet. Det omfattar Värnamo, Vaggeryd, Jönköping, Gislaved, Gnosjö, Sävsjö och del av Nässjö kommuner.

  Publicerad: tors, 2021-03-25 11:45
 • BillerudKorsnäs Skog
  Gävle
  14 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker dig som vill bli en del av ett team på Virkesavdelningen med placeringsort på vårt kontor i Gävle. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk och vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. 

  Publicerad: tors, 2021-03-25 00:14