Lediga jobb inom skog

 • Skogsentreprenörerna
  Stockholm
  50 dagar kvar att söka tjänsten

  Skogsentreprenörerna jobbar hårt för att skapa professionell skogsentreprenad. Vill du jobba med oss? Vi söker nu en entreprenadingenjör, eller en erfaren kalkylator som vill arbeta rådgivande mot våra 700 medlemsföretag.

  Publicerad: tors, 2020-02-20 08:56
 • Mellanskog
  Norra Värmland
  18 dagar kvar att söka tjänsten

  Är du intresserad av att jobba med kombinationen skog och människor? Mellanskog växer och vill bli fler!
  Därför söker vi en skogsinspektor till virkesområde Norra Värmland med arbetsområde inom Sunne eller Torsby kommun. Vårt fokus ligger i att skapa bästa möjliga förutsättningar för den privata skogsägaren genom långsiktig rådgivning ur ett fastighetsperspektiv och med utgångspunkt i vår värdegrund. Vill du vara en del av vårt gäng och göra skillnad för skogsägare i Norra Värmland?

  Publicerad: mån, 2020-02-17 12:57
 • BillerudKorsnäs
  Dalarna
  36 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker en medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Dalarna. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 80 anställda på vår skogsavdelning

  Publicerad: tors, 2020-02-13 14:30
 • BillerudKorsnäs
  Österbybruk
  32 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker en medarbetare till BillerudKorsnäs skogsavdelning med placering i Österbybruk. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hållbart skogsbruk. Vår skogsavdelning ansvarar för att försörja våra svenska industrier med massaved, flis och bränsle. Vi bedriver fältverksamhet i Mellansverige och Norrbotten där vi köper virke från privata skogsägare. Vi är cirka 80 anställda på vår skogsavdelning

  Publicerad: tors, 2020-02-13 13:54
 • Skogforsk
  Ekebo
  20 dagar kvar att söka tjänsten

  Skogforsk behöver förstärkning inom skötselområdet. Vi söker dig som brinner för skog, skogsbruk och skogsproduktion kombinerat med låg negativ miljöpåverkan och aktiv naturvård.

   

  Publicerad: ons, 2020-02-12 13:59
 • Svenska PEFC
  Stockholm
  7 dagar kvar att söka tjänsten

  Har du erfarenhet inom marknadsföring? Vill du arbeta för en ekonomisk förening som är engagerad i hållbarhet och skogsbruk? Då kan du vara den person vi söker! Svenska PEFC söker en initiativrik och begåvad marknadsansvarig till kontoret i Stockholm.

  Publicerad: ons, 2020-02-12 10:13
 • Hällefors Tierp Skogar AB
  Uppsala/ Tierp
  4 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker dig som är driven och framåt som brinner för skogsskötsel, gillar att vara i skogen och är bra på att ta egna initiativ och ansvar. Eftersom arbetstiden till ca hälften är förlagd i fält och till hälften på kontoret i Uppsala, bör du även uppskatta ordning & reda samt ha fallenhet för administration i skogliga system (BESK, VSOP, mm). 

  Publicerad: mån, 2020-01-27 17:20
 • SLU
  4 dagar kvar att söka tjänsten

  Inför fältsäsongen 2020 söker vi dig med biologisk, skoglig eller likvärdig kompetens, som har körkort och vill ha ett varierande och rörligt utomhusjobb.

  Publicerad: mån, 2020-01-27 00:09