Lediga jobb inom skog

 • Mellanskog
  Uppsala, Västerås eller Flen
  19 dagar kvar att söka tjänsten

  Till verksamhetsområde öst söker vi nu två förvaltningsansvariga med placering på något av våra lokalkontor i Uppsala, Västerås eller Flen. Klicka på rubriken för att läsa vidare.

  Publicerad: ons, 2020-11-25 16:11
 • Skogssällskapet
  Göteborg
  21 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi utökar och söker en skogsförvaltare till området Göteborg/Borås.
  Vi växer och förstärker vår verksamhet till region västra Götaland och söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i området Göteborg/Borås.

  Publicerad: ons, 2020-11-18 10:33
 • BillerudKorsnäs Skog
  Dalarna
  34 dagar kvar att söka tjänsten

  BillerudKorsnäs förvaltar Bergviks Skog Östs marker och söker nu en driven samarbetspartner med extra glöd för skoglig planering!
  Vill du vara med i ett lag med fokus på digitalisering, samarbete och hållbarhet. Sök! 
  Klicka på rubriken för att läsa vidare.

  Publicerad: tis, 2020-11-17 15:22
 • Mellanskog
  Örebro eller Sunne
  4 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du vara en del av ett dynamiskt team som ansvarar för virkesproduktionen inom verksamhetsområde väst?  Nu söker vi en produktionsledare med stationering på något av våra kontor i Örebro eller Sunne.
  Hos oss på Mellanskog får du tillsammans med dina kollegor kombinera ditt skogliga engagemang och din skogliga kompetens med ditt genuina intresse för människor och det privata skogsbruket.

  Publicerad: tis, 2020-11-10 14:00
 • Mellanskog
  Värmland
  3 dagar kvar att söka tjänsten

  Är du intresserad av att jobba i ett stort rådgivningsteam i Mellanskogs verksamhetsområde väst? Nu söker vi skogliga rådgivare till verksamhetsområde väst. Vill du vara en del av vårt gäng och göra skillnad för skogsägare i Värmland?

  Publicerad: tis, 2020-11-10 12:14
 • Mellanskog
  Mälardalen
  21 dagar kvar att söka tjänsten

  Nu söker Mellanskog skogliga rådgivare till verksamhetsområde öst. Vill du vara en del av vårt gäng och göra skillnad för skogsägare i Mälardalen? Klicka på rubriken för att läsa mer.

  Publicerad: tors, 2020-11-05 13:09
 • Skogssällskapet
  Södra Götaland
  4 dagar kvar att söka tjänsten

  Nu söker vi två skogsförvaltare till vårt kontor i Växjö.
  Vi söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i södra Götaland med placering på vårt kontor i Växjö. Du tar över en del befintliga förvaltningar och ska även jobba aktivt med införsäljning till såväl befintliga som nya kunder. Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder.

  Publicerad: tors, 2020-11-05 10:32
 • Skogssällskapet
  Östra Svealand
  4 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi växer i region östra Svealand och behöver förstärka med en ytterligare produktions- och virkesansvarig (PA) som tillsammans med nuvarande PA utvecklar produktion, logistik och virkesaffärer. Placering på något av våra kontor i Stockholm eller Uppsala, eller annan lämplig etablering i regionen.

  Publicerad: ons, 2020-11-04 11:44
 • ECSkog AB
  Växjö
  4 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi växer och förstärker vår verksamhet och söker dig som vill arbeta som kundansvarig och internrevisor i södra Sverige. Tjänsten är placerad på ECSkog:s huvudkontor i Växjö. Klicka på rubriken för att läsa vidare.

  Publicerad: fre, 2020-10-09 14:30