SKOGSJOBB - Lediga jobb inom skog

Platsannonser Header

Platsannonser för dig som är verksam i skogsbranschen och vill hitta ditt nästa jobb, här finner du dem! Sök ditt nya skogsjobb bland SKOGENs platsannonser nedan.  Genom att även prenumerera på skogsbranschens nyhetsbrev med platsannonser så får du meddelande när nya lediga tjänster publiceras direkt till din e-post!
Prenumerera på SKOGENs Platsannonser
Se vilka som bytt jobb eller befattning, hitta branschkollegor i På Väg
Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 
Annonsera på jobbsajten

 • Mellanskog
  Gotland
  14 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du vara en del av ett dynamiskt team som ansvarar för vår verksamhet på Gotland?  Nu söker vi en produktionsledare med stationering på kontoret i Romakloster. Hos oss på Mellanskog får du tillsammans med dina kollegor kombinera ditt skogliga engagemang och din skogliga kompetens med ditt genuina intresse för människor och det privata skogsbruket.

  Publicerad: fre, 2021-01-15 20:09
 • Orsa Besparingsskog
  Dalarna
  28 dagar kvar att söka tjänsten

  Orsa Besparingsskog söker FÖRVALTARE
  Vill du vara med och skapa världens bästa skogliga förvaltning?
  Vi söker en förvaltare som kan bidra till att ta fram och förankra en gemensam vision och tydliga mål för Orsa besparingsskog. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra processer för att arbeta målorienterat och effektivt. Ditt uppdrag blir att fortsätta detta arbete. 

  Publicerad: fre, 2021-01-15 10:20
 • Magnus Thor AB
  Västra Götalands län, Västmanlands län, Uppsala län, Södermanlands län, Gävleborgs län, Östergötlands län, Norrbottens län.
  42 dagar kvar att söka tjänsten

  Inför planteringssäsongen våren 2021 behöver vi förstärka vår organisation med ett antal arbetsledare i plantering med stationering i olika delar av landet.

  Publicerad: tors, 2021-01-14 13:57
 • Skånetimmer Bioenergi AB
  Hässleholm
  23 dagar kvar att söka tjänsten

  Var med och utveckla produktion av biobränsle
  Då vår medarbetare går vidare till annan tjänst inom koncernen söker vi en ersättare.

  Som produktionsansvarig är du en viktig del i vårt team med ansvar för företagets produktion av GROT från 4-5 flisningsgrupper samt efterföljande flöden till våra kunder. Leverantörskontakter, administration samt utveckling av verksamheten är andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.

  Publicerad: tis, 2021-01-12 13:40
 • Stora Enso Skog
  Karlstad, Torsby, Sunne eller Filipstad
  16 dagar kvar att söka tjänsten

  Brinner du för brukande av skogen och ser den som en fantastisk förnybar råvara? Vill du bidra till en hållbar utveckling för framtiden tillsammans med skogsägare? Vi söker efter en Områdeschef som ska ansvara för inköp av skogsråvara och biobränsle från skogsägare inom området. Nuvarande Områdeschef i övergår till annan tjänst i företaget och vi söker därför dennes efterträdare. Din arbetsplatsplats kommer vara Karlstad, Torsby, Sunne eller Filipstad (beroende av dina preferenser) och arbetsområdet du ansvarar för är Värmland.

  Publicerad: mån, 2021-01-11 15:08
 • Stora Enso Skog
  Falun
  0 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi letar efter en Forest Asset Controller till vårt ekonomiteam i Falun, Sverige. Du kommer att arbeta i Forest Division och du kommer att rapportera till VP för Wood Supply & Group Forest Controlling.
  Detta är en fantastisk möjlighet att gå in i en nyckelposition i en av de största skogsägarna med höga hållbarhetsambitioner. Stora Ensos skogsnätverk är brett och erbjuder ytterligare karriärutvecklingsalternativ.

  Publicerad: mån, 2021-01-04 18:04
 • Länsstyrelsen i Kronobergs län
  Växjö
  7 dagar kvar att söka tjänsten

  Det dagliga arbetet präglas av flexibilitet och lösningsfokus med mycket kontakter med entreprenörer, markägare och jordbrukare. En viktig del i enhetens arbete är att kommunicera värdet av skyddad natur. I ansvaret ingår Åsnens nationalpark med stort fokus på tillgänglighet och naturturism. I sjön Åsnen särskild tillsyn som kontrollerar och stöttar så att friluftsliv och fiske utövas på ett bra sätt. 

  Publicerad: ons, 2020-12-30 10:51
 • Preferred by Nature
  2 dagar kvar att söka tjänsten

  Do you have experience from the timber industry or forest product sector? Are you passionate about sustainability and ready to take up the challenge of ensuring companies comply with environmental standards?

  Preferred by Nature (formerly NEPCon) is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

  We are currently seeking a new team member to be trained in our internal training programme to become an auditor in various international sustainability standards (e.g. FSC®, PEFC, and others). Klicka på rubriken för att läsa vidare. 

  Publicerad: mån, 2020-12-21 15:33
 • AB Gustaf Kähr
  0 dagar kvar att söka tjänsten

  Råvaruinköpare Kährs       
  Rollen som råvaruinköpare präglas av att möta människor, skapa förtroende och långsiktiga affärsrelationer för att säkerställa vårt inköp av lövträ till våra sågverk i Nybro och Blomstermåla. 

  Du kommer att ge skoglig rådgivning till skogsägare i frågor som rör FSC och PEFC certifiering, timmeraptering, logistik och råvaruplanering.Du kommer även att representera företaget i olika forum, tex föreningar och i kontakt med myndigheter. Klicka på rubriken för att läsa vidare.

  Publicerad: mån, 2020-12-21 10:23
 • SCA Wood
  Rundvik
  1 dagar kvar att söka tjänsten

  Din nästa utmaning
  Vi söker nu en erfaren och driven ledare för affärsavdelningen som vill vara med och utveckla vår affär och organisation mot branschens högsta lönsamhet. Som affärschef hos oss jobbar du med ena foten i den lokala affärsavdelningen och den andra i den centrala marknadsorganisationen. Du är bryggan mellan kunderna och produktionsenheten där din uppgift och ditt yttersta ansvar är att sätta strukturer och affärer som skapar högsta möjliga lönsamhet. Klicka på rubriken för att läsa vidare.

  Publicerad: tors, 2020-12-17 16:38