SKOGSJOBB - Lediga jobb inom skog

Platsannonser Header

Platsannonser för dig som är verksam i skogsbranschen och vill hitta ditt nästa jobb, här finner du dem! Sök ditt nya skogsjobb bland SKOGENs platsannonser nedan.  Genom att även prenumerera på skogsbranschens nyhetsbrev med platsannonser så får du meddelande när nya lediga tjänster publiceras direkt till din e-post!
Prenumerera på SKOGENs Platsannonser
Se vilka som bytt jobb eller befattning, hitta branschkollegor i På Väg
Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 
Annonsera på jobbsajten

 • Rundvirke Skog
  Södra Hälsingland /Gästrikland
  31 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker människor som älskar att göra affärer! 
  Som Virkesinköpare på Rundvirke Skog ansvarar du för inköp av virkesråvara från privata skogsägare i ditt tilldelade marknadsområde, där en betydande del innebär att optimera uttaget av specialsortiment i dina affärer. Vi erbjuder ett självständigt jobb i en privatägd koncern med korta beslutsvägar och engagerade kollegor.

  Publicerad: ons, 2021-01-27 11:04
 • Greensway
  Uppsala eller Umeå
  10 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du arbeta med naturmiljöfrågor och samtidigt utveckla dina ledaregenskaper?

  Vill du också leda skogliga utbildningar och vara med i utvecklingen av dessa?

  Vi söker dig med erfarenhet av naturvård, naturvärdesinventeringar eller skogsskötsel för att leda och koordinera vår fältverksamhet.
   

  Publicerad: ons, 2021-01-20 21:16
 • Mellanskog
  Gotland
  3 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du vara en del av ett dynamiskt team som ansvarar för vår verksamhet på Gotland?  Nu söker vi en produktionsledare med stationering på kontoret i Romakloster. Hos oss på Mellanskog får du tillsammans med dina kollegor kombinera ditt skogliga engagemang och din skogliga kompetens med ditt genuina intresse för människor och det privata skogsbruket.

  Publicerad: fre, 2021-01-15 20:09
 • Orsa Besparingsskog
  Dalarna
  17 dagar kvar att söka tjänsten

  Orsa Besparingsskog söker FÖRVALTARE
  Vill du vara med och skapa världens bästa skogliga förvaltning?
  Vi söker en förvaltare som kan bidra till att ta fram och förankra en gemensam vision och tydliga mål för Orsa besparingsskog. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra processer för att arbeta målorienterat och effektivt. Ditt uppdrag blir att fortsätta detta arbete. 

  Publicerad: fre, 2021-01-15 10:20
 • Magnus Thor AB
  Västra Götalands län, Västmanlands län, Uppsala län, Södermanlands län, Gävleborgs län, Östergötlands län, Norrbottens län.
  31 dagar kvar att söka tjänsten

  Inför planteringssäsongen våren 2021 behöver vi förstärka vår organisation med ett antal arbetsledare i plantering med stationering i olika delar av landet.

  Publicerad: tors, 2021-01-14 13:57
 • Skånetimmer Bioenergi AB
  Hässleholm
  12 dagar kvar att söka tjänsten

  Var med och utveckla produktion av biobränsle
  Då vår medarbetare går vidare till annan tjänst inom koncernen söker vi en ersättare.

  Som produktionsansvarig är du en viktig del i vårt team med ansvar för företagets produktion av GROT från 4-5 flisningsgrupper samt efterföljande flöden till våra kunder. Leverantörskontakter, administration samt utveckling av verksamheten är andra arbetsuppgifter som ingår i tjänsten.

  Publicerad: tis, 2021-01-12 13:40
 • Stora Enso Skog
  Karlstad, Torsby, Sunne eller Filipstad
  5 dagar kvar att söka tjänsten

  Brinner du för brukande av skogen och ser den som en fantastisk förnybar råvara? Vill du bidra till en hållbar utveckling för framtiden tillsammans med skogsägare? Vi söker efter en Områdeschef som ska ansvara för inköp av skogsråvara och biobränsle från skogsägare inom området. Nuvarande Områdeschef i övergår till annan tjänst i företaget och vi söker därför dennes efterträdare. Din arbetsplatsplats kommer vara Karlstad, Torsby, Sunne eller Filipstad (beroende av dina preferenser) och arbetsområdet du ansvarar för är Värmland.

  Publicerad: mån, 2021-01-11 15:08