SKOGSJOBB - Lediga jobb inom skog

Platsannonser Header

Platsannonser för dig som är verksam i skogsbranschen och vill hitta ditt nästa jobb, här finner du dem! Sök ditt nya skogsjobb bland SKOGENs platsannonser nedan. 
Genom att även prenumerera på skogsbranschens nyhetsbrev med platsannonser
så får du meddelande när nya lediga tjänster publiceras direkt till din e-post!
Prenumerera på SKOGENs Platsannonser
Se vilka som bytt jobb eller befattning, hitta branschkollegor i På Väg
Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 
Annonsera på jobbsajten

 • Vida
  Vimmerby
  14 dagar kvar att söka tjänsten

  Till vårt sågverk i Vimmerby söker vi en Produktionsplanerare.
  Du blir navet mellan produktion och försäljning med mycket kommunikation och dialog med kollegor, transportörer och kunder.
  Du får en nyckelroll när det gäller att planera och optimera flödet av våra produkter genom såg och justerverk fram till leverans. 

  Publicerad: ons, 2021-03-03 10:43
 • BillerudKorsnäs Skog
  Gävle
  23 dagar kvar att söka tjänsten

  BillerudKorsnäs Wood Supply är en avdelning med huvuduppgift att försörja de svenska produktionsanläggningarna med fiberråvara. BillerudKorsnäs är Sveriges största förbrukare av fiberråvara och en stor del av råvaran köps direkt av privata skogsägare i Mellansverige och Norrbotten. Spårbarhetsansvarig inom Wood Supply ansvarar för att utveckla och samordna arbetet med BillerudKorsnäs samtliga kvalitetssystem inom spårbarhetscertifiering.

  Publicerad: tis, 2021-03-02 19:01
 • Skogen i Skolan
  Sverige
  3 dagar kvar att söka tjänsten

  Det är dags att skapa nya Skogslektioner, denna gång riktade till högstadiet. Nu söker vi en lärare i åk 7 - 9 som vill vara med och skapa nya digitala lektioner om skogen.
  Vi söker dig som är intresserad av skogen och kan skriva intresseväckande och kärnfullt om dess roll i samhället.

  Publicerad: mån, 2021-03-01 10:26
 • Gustafsborg
  Skåne
  11 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi på Gustafsborgs Säteri söker en försäljnings- och marknadsinriktad Skogschef med bred branschkunskap som skall ha fokus på att utveckla, driva och expandera verksamheten framåt! Kan du vara den vi söker?

  Publicerad: tors, 2021-02-25 11:59
 • Mellanskog
  Sverige
  7 dagar kvar att söka tjänsten

  Är du precis i början av din skogliga karriär och redo för en fantastisk möjlighet? Mellanskog erbjuder ett utvecklande och unikt aspirantprogram för dig som tagit examen från jägmästar- eller skogsmästarprogrammet eller annan högre skoglig utbildning de senaste åren, eller kommer att göra det i år. 

  Publicerad: tors, 2021-02-25 10:16
 • SLU
  Uppsala
  10 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker en person som kan beräkna klimatpåverkan av skogliga system för produktion av biomaterial och bioenergi. Sverige är ett skogrikt land och hållbar skogsproduktion och vidare förädling av biomassan till olika produkter är av största betydelse för framtiden.

  Publicerad: mån, 2021-02-22 10:59
 • Skogssällskapet
  Nyköping eller Stockholm
  12 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i östra Svealand med placering på vårt kontor i Nyköping eller Stockholm.
  Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du ansvarar för planering och genomförande av alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag.

  Publicerad: fre, 2021-02-19 14:22
 • Callans Trä AB
  Västernorrlands län
  19 dagar kvar att söka tjänsten

  Callans Trä söker nu en ny medarbetare i form av en Virkesekonom.
  Tjänsten ingår i Skogsavdelningen som har till uppgift att förse sågverket med råvara genom inköp från privata markägare. Som Virkesekonom arbetar du tätt med dina kollegor på Skogsavdelningen och kommer sitta i nära kontakt med skogsägarna för avräkning och redovisning av virkesköpen.

  Publicerad: tors, 2021-02-18 09:26
 • Derome AB
  2 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker nu en ledare med personalansvar till Derome Skog. Idag är vi indelade i region nord och region syd och denna roll är tänkt som ledare för region nord.
  Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

  Publicerad: tis, 2021-02-16 09:49
 • RMV Skog AB
  Östersund
  7 dagar kvar att söka tjänsten

  RMV Skog söker skogsarbetare för underhåll av ledningsgator.
  Vi utför bland annat arbetet med fossilfria metoder så som eldrift av röjsågar och motorsågar mm, EL och HVO drift av bilar. Detta är vi först i Sverige med. RMV Skog ser detta som framtiden då vi alla har ett gemensamt ansvar för framtida miljöutveckling.

  Publicerad: fre, 2021-02-12 13:20
 • Älvdalen och Särna- Idre Besparingsskogar
  Dalarna
  8 dagar kvar att söka tjänsten

  Då vår nuvarande planeringsledare går i pension söker vi på Älvdalens- och Särna-Idre Besparingsskogar nu en ersättare. Vi söker en person som med rätt känsla för våra välskötta skogar kan bidra till att på ett strukturerat sätt utveckla vår skogliga planeringsverksamhet, såväl kvalitets- som effektivitets- och hållbarhetsmässigt.

  Publicerad: fre, 2021-02-12 09:41
 • Hällefors Tierp Skogar AB
  Nora
  23 dagar kvar att söka tjänsten

  Till Hälleforsdistriktet söker vi nu en engagerad och ansvarsfull skogvaktare med ett stort intresse för skogsskötsel och som tycker om att vara ute i fält.

  Publicerad: mån, 2021-02-08 12:05
 • Fiskarhedens trävaru AB
  Transtrand
  24 dagar kvar att söka tjänsten

  Vill du jobba med människor, förnyelsebar råvara och framtidens produkt? Då kan det här jobbet vara något för dig.
  Fiskarheden är ett högteknologiskt sågverk som växer för varje år. Som HR-Chef på Fiskarheden får du möjligheten att utveckla och driva HR-funktionen i en kultur som välkomnar nya idéer och initiativtagande.

  Publicerad: tors, 2021-01-28 14:09