Gratis nyhetsbrev

Nyhetsbrev och SKOGENs Platsannonser

Varje vecka skickar vi ut tidningen SKOGENs nyhetsbrev eSKOGEN till flera tusen e-postadresser. Läs det allra senaste som hänt i skogen, både i Sverige och i världen. Och genom att prenumerera på skogsbranschens platsannonser får du meddelande direkt när nya jobb finns på webben. Helt gratis!

eSKOGENeSKOGEN till din mobil • Tidningen SKOGENs nyhetsbrev - eSKOGEN

Med eSKOGEN får du en nyhetsuppdatering en gång i veckan. Som e-post rakt ner i din dator eller mobil. Nyheter om virkesmarknad och skötsel, från dina trakter och från världen, roliga nyheter och allvarliga.

Anmäl dig här nedan och få våra nyheter direkt till din e-postadress.

Läs mer om redaktion och prenumeration

• Föreningen Skogens medlemsbrev

Som medlem i Föreningen Skogen får du ett exklusivt medlemsbrev ca 1 ggr per månad. I medlemsbrevet hittar aktuella föreningsnyheter, varvat med skogsskötseltips. Medlemsbrevet är enbart öppet för medlemmar och eventuella ändringar gör du genom att kontakta info [at] skogen [dot] se. Du kan även välja att bli medlem här för endast 300 kronor per år.

• Söker du jobb?

I SKOGENs Platsannonser samlar vi de lediga tjänster som utannonseras i det senaste numret av tidningen SKOGEN men också tjänster som enbart publiceras på nätet. Anmäl dig här nedan så får du ett e-postmeddelande varje gång vi får in ett nytt skogsjobb.


Har du bytt e-postadress?

Gör så här:
Avregistrera dig med gamla e-postadressen och anmäl dig sedan med den nya e-postadressen. Eller skicka ett info [at] skogen [dot] se (meddelande) till oss så ändrar vi.

Prenumerera/avregistrera nyhetsbrev

Gör så här:
1. Fyll i ditt namn och din e-postadress.
2. Kryssa i de nyhetsbrev du önskar prenumerera på, klicka på prenumerera. Vill du avregistrera gör du motsvarande, kryssa i de nyhetsbrev du inte längre vill få och och klicka på Avregistrera.  
3. Fyll även i mattesvaret för vår robotfälla och klicka sedan på respektive knapp beroende om du vill beställa eller avregistrera. 
 
Vid problem, skicka meddelande till e-postadress info [at] skogen [dot] se så plockar vi bort eller ändrar din prenumeration manuellt. Välj nyhetsbrev
Ett + Två = Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.