Gratis nyhetsbrev

Nyhetsbrev och SKOGENs Platsannonser

Varje vecka skickar vi ut tidningen SKOGENs nyhetsbrev eSKOGEN till flera tusen e-postadresser. Läs det allra senaste som hänt i skogen, både i Sverige och i världen.
Och genom att prenumerera på skogsbranschens platsannonser får du meddelande direkt när nya skogliga jobb finns på webben. Helt gratis!

eSKOGENeSKOGEN till din mobil • Tidningen SKOGENs nyhetsbrev - eSKOGEN

Med eSKOGEN får du en nyhetsuppdatering en gång i veckan. Som e-post rakt ner i din dator eller mobil. Nyheter om virkesmarknad och skötsel, från dina trakter och från världen, roliga nyheter och allvarliga.

Anmäl dig här nedan och få våra nyheter direkt till din e-postadress.

Läs mer om redaktion och prenumeration

• Föreningen Skogens medlemsbrev

Som medlem i Föreningen Skogen får du ett exklusivt medlemsbrev ca 1 ggr per månad. I medlemsbrevet hittar aktuella föreningsnyheter, varvat med skogsskötseltips. Medlemsbrevet är enbart öppet för medlemmar och eventuella ändringar gör du genom att kontakta info [at] skogen [dot] se. Du kan även välja att bli medlem här för endast 300 kronor per år.

• Söker du skogligt jobb?

I SKOGENs Platsannonser samlar vi de lediga tjänster som utannonseras i det senaste numret av tidningen SKOGEN men också tjänster som enbart publiceras på nätet. Anmäl dig här nedan så får du regelbundet ett e-postmeddelande där vi samlat det senaste skogliga jobben från SKOGENs webbplats; ett enkelt sätt att inte missa nya utannonserade skogsjobb!   

Webbplatsen och SKOGENs nyhetsbrev har företrädesvis journalistiskt innehåll och innehar utgivningsbevis, vilket innebär att andra regler för personuppgiftshantering föreligger än dataskyddsförordningen. Mer om vår Behandling av personuppgifter och ev villkor


Har du bytt e-postadress?

Gör så här:
Avregistrera dig med gamla e-postadressen och anmäl dig sedan med den nya e-postadressen. Eller skicka ett info [at] skogen [dot] se (meddelande) till oss så ändrar vi.

Prenumerera/avregistrera nyhetsbrev

Gör så här:
1. Fyll i ditt namn och din e-postadress.
2. Kryssa i de nyhetsbrev du önskar prenumerera på, klicka på prenumerera. Vill du avregistrera gör du motsvarande, kryssa i de nyhetsbrev du inte längre vill få och och klicka på Avregistrera.  
3. Fyll även i mattesvaret för vår robotfälla och klicka sedan på respektive knapp beroende om du vill beställa eller avregistrera. 
 
Vid problem, skicka meddelande till e-postadress info [at] skogen [dot] se så plockar vi bort eller ändrar din prenumeration manuellt. Välj nyhetsbrev
13 + 0 = Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.