På väg – Skogskarriär

Här hittar du Tidningen SKOGENs populära "På Väg". Se vilka branschkollegor som bytt jobb eller befattning. Eller vem som fått skogliga utmärkelser.  

LÅT VÄRLDEN VETA 
­Berätta för hela skogsvärlden om era senaste rekryteringar! Eller om ditt nya jobb! Eller kanske en utmärkelse? 

När rekryteringen är klar vill du förstås berätta om era nya kollegor för Skogssverige och hela världen – via tidningen SKOGENs På väg-sidor! De är alltid vällästa, både på webb och i print, och allt du behöver göra är att skicka ett mejl till pavag [at] skogen [dot] se 
Skriv några rader om ditt eller den nyanställdas nya uppgifter, bakgrund, eventuellt utbildning, förra jobb o dyl. Bifoga gärna ett någorlunda högupplöst foto.
Medverkan är gratis

Sök ditt nya skogsjobb
Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 

 • Joakim Myhrman

  VÄSTERÅS STIFT Joakim Myhrman är ny stiftsjägmästare tillika vd på Västerås Stift Skog. Han tillträdde den 1 april och kommer närmast från en tjänst som förvaltare vid Orsa Besparingsskog.

 • Magnus Kangas

  MONDI DYNÄS Magnus Kangas tillträder som ny vd på pappersbruket Mondi Dynäs i juli. Han efterträder Ismo Rossi. Magnus är i dag fabrikschef för SCA:s pappersbruk i Ortviken, men började sin karriär som sommarjobbare och trainee på Dynäs (då NCB).  Sedan dess har han haft ledande befattningar på  Billerud Korsnäs, Fortum, International Paper och Assi Domän.

 • Albin Wärnelius

  BERGKVIST SILJAN Albin Wärnelius är ny virkesköpare i Rättviksområdet med placering i Mora. Han kommer närmast från jägmästarutbildningen i Umeå och har tidigare sommarjobbat på Bergkvist Siljan.

 • Björn Eriksson

  BERGKVIST SILJAN Björn Eriksson är ny virkesköpare i Borlänge på affärsområde Syd, köpområde Säter/Smedjebacken. Har varit aktiv inom skogen hela sitt vuxna liv och har arbetat som skördarförare de senaste tolv åren.

 • Catrin Gustavsson

  SÖDRA Catrin Gustavsson har utsetts till chef för Södras nystartade affärsområde Innovation som ska förbättra befintliga affärer och utveckla nya parallellt. Catrin var tidigare forskningsdirektör på Södra.

 • Charlotte Siljeholm

  SETRA Charlotte Siljeholm är ny platschef på Kastet sågverk utanför Gävle. Hon har teknologie kandidatexamen inom industriell ekonomi och kommer senast från en tjänst som nationell verksamhetsutvecklare på Trafikverket. Innan dess arbetade hon på Sandvik i många år, bland annat som produktionschef.

 • Juha Hakkarainen

  FINSILVA Juha Hakkarainen blir den 1 augusti ny vd på Finsilva, en av Finlands största skogsägare med cirka 130 000 hektar skog i framför allt södra och mellersta landet. Han efterträder Harri Viitaniemi som fortsätter som rådgivare inom företaget året ut och sedan går i pension. Juha Hakkarainen är för närvarande skogsdirektör på Centralförbundet för lant- och skogsbruksproducenter.

 • Joel Henriksson

  ECO LOG Joel Henriksson är ny säljare med ansvar för områdena Lappland, Norrbotten och Väster-botten. Han har tidigare arbetat som maskinförare och kört Eco Log i cirka tio år.

 • Göran Björs

  BERGKVIST SILJAN Göran Björs är ny virkesköpare i Leksand, affärsområde Syd och köpområde Gagnef och Vansbro. Han kommer när-mast från Mo--elven där han också arbetade som virkesköpare.

 • Peter Karsbo

  BERGKVIST SILJAN Peter Karsbo är ny virkesköpare i Alfta, affärsområde Nord och köpområde Edsbyn. Han har tidigare jobbat med försäljning till privatpersoner och är själv verksam skogsägare.

 • Jonas Persson

  AREAL Jonas Persson är ny medarbetare på Areal i Ljusdal. Han är skogsmästare och avslutade sin utbildning 2020.

 • Madelene Ångman-Schön

  AREAL Madelene Ångman-Schön är ny medarbetare på Areal i Ljusdal. Hon är redovisningsekonom och har tidigare arbetat på Ludvig & Co.

 • Anders Espes

  AREAL Anders Espes är ny medarbetare på Areal i Bollnäs. Han är skogstekniker och kommer närmast från Ludvig & Co.

 • Nils Persson

  AREAL Nils Persson är ny medarbetare på Areal i Bollnäs. Han är skogsmästare och kommer närmast från Ludvig & Co.

 • Gunnar Jönsson

  AREAL Gunnar Jönsson har öppnat nya kontor i Sölvesborg och Ronneby i februari. Han är skogsmästare och reg fastighetsmäklare och har tidigare arbetat på Ludvig & Co.

Sidor