På väg

Nu har vi plockat in På Väg från tidningen till webben. Se vilka branschkollegor som bytt jobb eller befattning. Eller fått skogliga utmärkelser. 

Har du bytt jobb?
­Har du börjat på en ny arbetsplats? Eller rekryterat nytt folk? Tagit examen? Fått en utmärkelse? Berätta för SKOGEN – och resten av världen! Berätta för SKOGENs läsare! Mejla text och bild till pavag [at] skogen [dot] se 

Sök ditt nya skogsjobb
Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 

 • Carl Moser

  Carl Moser har anställts som projektledare för kompetens­försörjning på Skogsindustrierna. Det är en nyinrättad tjänst med syftet att få fler högskoleutbildade intresserade av att jobba inom skogsindustrin. Carl är civil­ingenjör och har doktorerat inom framställning av nanocellulosa och kommer närmast från en ­doktorandtjänst på KTH.

 • Johan Bruce

  Johan Bruce är ny energidirektör på Skogsindustrierna. Han har lång erfarenhet av marknadsanalys, affärsutveckling, påverkansarbete och strategisk rådgivning inom energibranschen och har senast varit gruppchef på Sweco Energy Markets. Johan efterträder Anna Holmberg som i våras tillträdde som ny chef för Skogsindustriernas kontor i ­Bryssel.

   

 • Jon Montan

  Jon Montan börjar som skogsförvaltare på Skogssällskapet i Halland. Han var innan dess marknadsansvarig för Södra Skogsplantor.

 • Oskar Mårtensson

  Oskar Mårtensson har börjat som skogsförvaltare på Skogssällskapet i Halland, Borås och området söder om Göteborg. Han kommer närmast från Derome skog i Svenljunga där han har var virkesinköpare.

   

 • Elin Andersson

  Elin Andersson är ny skogs­förvaltare på Skogssällskapet i Falun. Hon har tidigare jobbat som virkesinköpare och skoglig rådgivare på Siljan skog. 

 • Johanna Holmgren

  Johanna Holmgren är ny redovisningschef på Skogssällskapet med placering i Göteborg. Hon kommer närmast från en tjänst som biträdande kontorschef på LRF konsult.

   

 • Karin Fällman

  Karin Fällman är ny hållbarhetschef på Skogssällskapet. Hon är jägmästare och har disputerat inom röjningsfrågor vid SLU och tidigare bland annat arbetat på Sveaskog som skogsskötsel- och miljöchef. Hon kommer närmast från en tjänst som näringspolitisk kommunikatör på Sveriges allmänningsskogars förbund.

   

 • Erik Karlsson

  Erik Karlsson slutar som vd på Rundvirke skog men stannar inom koncernen och blir vd för Impregna och Rundvirke poles med placering i Ludvika. Han är civilingenjör inom maskinteknik och ska leda koncernens verksamhet inom tele- och kraftledningsstolpar. Erik Karlsson efterträds av Fredrik Granath som ny vd på Rundvirke skog. 

 • Fredrik Granath

  Fredrik Granath blir ny vd på Rundvirke skog i oktober. Han är jägmästare och kommer senast från Stora Enso skog, där han var strategi- och utvecklingschef och tidigare såväl marknadschef som regionchef. Fredrik efterträder Erik Karlsson.

 • Elfrida Rehn

  Elfrida Rehn är ny distriktschef på Biometria i Vimmerbys distrikt. Hon var tidigare ambulerande virkesmätare.

   

 • Emma Svensson

  Emma Svensson är ny distriktschef på Biometria i Halmstads distrikt. Hon har tidigare jobbat på Derome skog. 

   

 • Ida Andersson

  Ida Andersson är ny distriktschef i Boråsdistriktet på Biometria. Hon kommer närmast från Skogsstyrelsen, där hon var arbetsledare inom naturnära jobb.

 • Tomas Lusth

  Tomas Lusth, tillsammans med Daniel Leanders, utgör Areals nya kontor i Bollnäs. De kommer att arbeta med fastighetsförmedling, värderingar, deklarationer samt generationsväxlingar. Tomas är skoglig magister och reg fastighetsmäklare. Båda kommer närmast från LRF Konsult. 

 • Daniel Leanders

  Daniel Leanders, tillsammans Tomas Lusth, utgör Areals nya kontor i Bollnäs. De kommer att arbeta med fastighetsförmedling, värderingar, deklarationer samt generationsväxlingar. Daniel är skogsmästare och reg fastighetsmäklare. Båda kommer närmast från LRF Konsult. 

   

 • Birgitta Falk

  Birgitta Falk har börjat som lantbruksekonom och affärsrådgivare på Areals nyöppnade kontor i Robertsfors. Hon har ett förflutet på LRF Konsult och PWC och har i huvudsak arbetat med lantbruksekonomi.

   

Sidor