På väg – Skogskarriär

Här hittar du Tidningen SKOGENs populära "På Väg". Se vilka branschkollegor som bytt jobb eller befattning. Eller vem som fått skogliga utmärkelser.  

LÅT VÄRLDEN VETA 
­Berätta för hela skogsvärlden om era senaste rekryteringar! Eller om ditt nya jobb! Eller kanske en utmärkelse? 

När rekryteringen är klar vill du förstås berätta om era nya kollegor för Skogssverige och hela världen – via tidningen SKOGENs På väg-sidor! De är alltid vällästa, både på webb och i print, och allt du behöver göra är att skicka ett mejl till pavag [at] skogen [dot] se 
Skriv några rader om ditt eller den nyanställdas nya uppgifter, bakgrund, eventuellt utbildning, förra jobb o dyl. Bifoga gärna ett någorlunda högupplöst foto.
Medverkan är gratis

Sök ditt nya skogsjobb
Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 

 • Södra

  MALIN NORDIN är ny strategichef och tar också plats i koncernledningen. Hon har arbetat på olika befattningar inom Ikea i 20 år, under de senaste tio åren med global affärsutveckling och hennes senaste uppdrag var att utveckla och implementera koncernens cirkulära inriktning och mål.

 • SLU

  MAGNUS LÖF är ny prefekt på Institutionen för sydsvensk skogsvetenskap vid SLU i Alnarp. Han är jägmästare och sedan tidigare professor vid institutionen och har forskat om bland annat föryngring av ädellövskog. Magnus efterträder Vilis Brukas som har tillträtt en professur i skoglig planering.

 • Skogssällskapet

  DAVID ISAKSSON är ny marknadschef med placering på huvudkontoret i Göteborg. Han har en lång karriär inom däckbranschen bakom sig, senast som operativ chef på Euromaster.

 • Skogssällskapet

  KAJSA JOHANSSON är ny skogsförvaltare i Växjö och kommer direkt från jägmästarutbildningen.

 • Skogssällskapet

  JACOB MÖRNER blir ny skogsförvaltare i Nyköping från augusti. Han kommer närmast från Metria där han bland annat var ansvarig för skogliga segment. Tidigare har han bland annat jobbat på Ludvig & Co med fastighetsvärdering, skoglig ekonomisk rådgivning och fastighetsrådgivning.

 • Skogsindustrierna

  EMMA BERGLUND är ny ansvarig för skogsfrågor internationellt och särskilt inom EU och ersätter Mårten Larsson som gick i pension i somras. Hon är jägmästare med mastersexamen från både SLU och University of British Columbia i Kanada och hon kommer närmast från LRF Skogsägarna. Tidigare har hon bland annat varit generalsekreterare för den europeiska familjeskogsbrukskonfederation CEPF.

 • Skogsentreprenörerna SE

  SOPHIA BERGKVIST är ny certifieringsansvarig i SE Certifiering. Hon är jägmästare och kommer närmast från Billerud Korsnäs, där hon varit verksamhetsansvarig för gruppcertifikat för FSC- och PEFC-certifierade skogsägare. Hon har också arbetat som bland annat produktionsledare.

 • Gällö Timber

  MATS LARSSON vikariera som virkesköpare för Erik Söderholm som ska vara föräldraledig. Mats utgår från vårt kontor i Brunflo och har bakgrund inom längdskidåkning på elitnivå och även som säljare.

 • Gällö Timber

  LISA JACOBSSON har börjat som virkesköpare i Hammarstrand. Hon ersätter Bernt Lindström som går i pension och har tidigare bland annat jobbat med event och upplevelser med fokus på jakt.

 • Fiskarheden

  JONAS LARSSON har börjat som planerare på skogsavdelningen. Han har tidigare jobbat som maskinförare inom Fiskarheden.

 • Fiskarheden

  RASMUS VIKSTRÖM är ny transportledare på skogsavdelningen. Han arbetade tidigare produktionsledare i Östvärmland på Stora Enso Skog.

 • Fiskarheden

  STEFAN GREN har anställts som skogsvårds- och värderingsansvarig på skogsavdelningen. Han kommer närmast från Bergkvist Siljan, där han var regionchef och tidigare skogsvårds- och värderingsansvarig.

 • Fiskarheden

  MARCUS HEBERT är virkesköpare i Transtrand, Borlänge och Lima. Han var tidigare transport- och produktionsledare inom Fiskarheden.

 • Fiskarheden

  DANIEL HALVARSSON är ny virkesköpare i Mora-Oxberg. Han kommer närmast från Bergkvist Siljan där han varit virkesköpare i fem år. Innan dess arbetade han som maskinförare i tjugo år.

 • Fiskarheden

  OVE PETTERSSON är ny virkesköpare i Älvdalens kommun och Härjedalen. Han har under de senaste tio åren jobbat som virkesköpare på Bergkvist Siljan.

Sidor