På väg

Här hittar du Tidningen SKOGENs populära "På Väg". Se vilka branschkollegor som bytt jobb eller befattning. Eller vem som fått skogliga utmärkelser. 

Har du bytt jobb?
­Har du börjat på en ny arbetsplats? Eller rekryterat nytt folk? Tagit examen? Fått en utmärkelse? Berätta för SKOGEN – och resten av världen! Berätta för SKOGENs läsare! Mejla text och bild till pavag [at] skogen [dot] se 

Sök ditt nya skogsjobb
Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 

 • Marcus Svensson

  Marcus Svensson blir chef för Södras näringspolitiska arbete från och med den 1 oktober. Han är i dag presschef på Södra.

 • Annette Stube

  Annette Stube är ny hållbarhetschef på Stora Enso och kommer att ingå i ledningsgruppen. Hon efterträder Noel Morrin som går i pension i slutet av året. Annette är dansk medborgare och kommer närmast från en liknande tjänst på logistik­företaget A.P. Moller–Maersk. Hon har även varit hållbarhetschef på läkemedelsföretaget Novo Nordisk. Hon har en master i psykologi och examen från Köpenhamns handelshögskola. 

 • Amanda de Castro Segtowich

  Amanda de Castro Segtowich är ny doktorand på SLU, institutionen för sydsvensk skogsvetenskap. Tjänsten är en del av det strategiska forskningssamarbetet mellan SLU och Stora Enso och Amanda ska forska kring gallringsmetoder och gallringsrespons i tall.

 • Petra Malm

  Petra Malm är ny marknadschef på fackförbundet Naturvetarna och medlem i ledningsgruppen. Hon kommer närmast från Appelberg Publishing Group där hon haft olika ledande befattningar, senast som tf vd. Petra har mer än 20 års erfarenhet av kommunikation och marknadsföring från såväl byråer som från offentlig sektor och fackförbund.

 • Tarja Tuomela

  Tarja Tuomela har blivit utsedd till chef för ekonomiavdelningen i John Deere Forestrys globala organisation. Hon är i dag ekonomichef på det finska dotterbolaget och kommer liksom Timo Ylänen att fortsätta verka från Finland.

 • Timo Ylänen

  Timo Ylänen har utsetts till vice vd för John Deere Forestrys globala organisation och kommer att leda utvecklingen av maskiner för både helstams- och kortvirkesavverkning. Han är i dag vd på företagets finska division och leder sedan tidigare den globala utvecklingen av kortvirkesmaskiner. Timo kommer även i fortsättningen att vara baserad på kontoret i Tammerfors i Finland.

   

 • Per-Martin Eriksson

  Per-Martin Eriksson är ny marknadschef på Gällö Skog med ansvar för virkesköp och skogliga tjänster till skogsägare. Han har tidigare varit skogsrådgivare, produktionsledare, fältplanerare och virkesspecialist på före detta Norrskog och drivit eget företag inom skogsvård. Han kommer närmast från ett jobb som skogsdataspecialist på Norra skog.