På väg – Skogskarriär

Här hittar du Tidningen SKOGENs populära "På Väg". Se vilka branschkollegor som bytt jobb eller befattning. Eller vem som fått skogliga utmärkelser.  

LÅT VÄRLDEN VETA 
­Berätta för hela skogsvärlden om era senaste rekryteringar! Eller om ditt nya jobb! Eller kanske en utmärkelse? 

När rekryteringen är klar vill du förstås berätta om era nya kollegor för Skogssverige och hela världen – via tidningen SKOGENs På väg-sidor! De är alltid vällästa, både på webb och i print, och allt du behöver göra är att skicka ett mejl till pavag [at] skogen [dot] se 
Skriv några rader om ditt eller den nyanställdas nya uppgifter, bakgrund, eventuellt utbildning, förra jobb o dyl. Bifoga gärna ett någorlunda högupplöst foto.
Medverkan är gratis

Sök ditt nya skogsjobb
Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 

 • Setra

  PATRIK HEDQVIST började vid årsskiftet som platschef på sågverket i Heby. Han har lång erfarenhet inom produktion och underhåll på både operativ och strategisk nivå och har bland annat varit operativ chef på Erasteel i Söderfors.

 • Setra

  MARCUS WESTDAHL har utsetts till ny vd. Han är i dag koncernchef för EFG European Furniture Group och har tidigare haft flera ledande befattningar inom trä- och pappersindustrin under de senaste 20 åren. Han efterträder Katarina Levin som avgår av personliga skäl i samband med företagets stämma i maj.

 • Mera skog

  KRISTIAN ISBERG ska starta och utveckla verksamheten i östra Småland. Han är skogsmästare och fastighetsmäklare och har tidigare arbetat som skogsinspektor på Mellanskog, virkesköpare på Sydved samt mäklare på Egendomsbyrån och Svensk fastighetsförmedling.

 • Mera skog

  MIKAEL ERIKSSON är med och startar Mera skogs nya kontor i Mora. Han är skogsrådgivare och har tidigare drivit eget skogsföretag i Mellansverige och även arbetat som virkesköpare.

 • Mera skog

  MAGNUS WIK är med och startar Mera skogs nya kontor i Mora. Han är skogsrådgivare och har tidigare arbetat som maskinförare, timmerman och de senaste fyra åren som virkesköpare hos Bergkvist Siljan.

 • Jutos Timber

  BJÖRN WINSA har rekryterats som råvaruchef på Jutos sågverk i Tornedalen och tillträder den 1 juni. Han är jägmästare och har han bland annat varit verksam inom Norra Skogsägarna, Sveaskog och senast Billerud. Där var han affärschef med ansvar för råvaruförsäljning till Karlsborgsverken i Kalix.

 • Trolleholms gods

  CHRISTIAN HOLST är ny vd på Trolleholms gods samt Skåneskogens Utvecklings AB. Han är jägmästare och kommer närmast från vd-posten på Stiftelsen Skånska Landskap.

 • Terri

  JONATHAN STRID började i december som strategisk inköpare. Han har tidigare varit bland annat mekaniker inom industrin och såväl inköpare som säljare, senast på vävmaskinsföretaget Texo.

 • Svensk virkesadministration

  LINNEA HAMMARBERG är ny verksamhetskonsult och ska hjälpa kunder över hela landet. Hon har tidigare arbetat på bland annat Stora Enso och Linköpings skogstjänst och har lång erfarenhet av virkesredovisning med specialistkompetens inom biobränsle.

 • Nordic Forest

  MARIE REGNÉR arbetar sedan årsskiftet med kvalitetssäkring och certifiering. Hon kommer närmast från Biometria där hon har arbetat i olika roller, de senaste sju åren som distriktschef i Norrköping.

 • Nordic Forest

  DAVID JANSSON har anställts som virkesredovisare och arbetar även med certifiering. Han kommer senast från Biometria där han var tjänstespecialist. Sedan tidigare har han erfarenhet av bland annat distriktsledning, mätning och inköp av skogsråvara, lageransvar och försäljningen av förädlad skogsråvara.

 • Nordic Forest

  CAROLINE SKARFORS är ny vd på Nordic Forest. Hon kommer närmast från Lexly där hon byggde upp den juridiska rådgivningen inom skog och lantbruk. Tidigare har hon bland annat arbetat som kontorschef på SEB och varit med om att bygga upp bankens enhet inom de gröna näringarna.

 • Kopparfors skogar

  BJÖRN NORIN börjar som områdesansvarig planerare i Bollnäs, Ockelbo distrikt, den 14 mars. Han kommer från en tjänst som produktionsledare på Stora Enso.

 • Kopparfors skogar

  HENRIK BJÖRK har börjat som områdesansvarig planerare i Ludvika, Falu distrikt. Han kommer från Stora Enso, där han har varit planerare, naturvärdesspecialist och skogsvårdsledare.

 • Kopparfors skogar

  TOBIAS KARLSSON är sedan årsskiftet planerare i Falun. Han drev tidigare det egna företaget Toklog med sju skogsmaskiner som också erbjöd tjänster inom bland annat avverkningsplanering.

Sidor