Vem ska bli vår valberedning?

Bild för Bengt Ek Written by Bengt Ek On the
Just nu grubblar vi: Vem ska hjälpa till att få ihop en bra styrelse till 8000 skogsfantaster?
Just nu grubblar vi: Vem ska hjälpa till att få ihop en bra styrelse till 8000 skogsfantaster?
På årsmötet är det valberedningen som föreslår Föreningen Skogens styrelse. Men vem föreslår nya kandidater till valberedningen? Det gör medlemmarna. Nu har du chansen.

Inför årsmötet den 15 april behöver valberedningen förslag på en eller flera nya medlemmar i valberedningen. Det behövs folk med god förmåga att matscha ihop rätt person med de arbetsuppgifter som finns. Ett brett kontaktnät inom skogssektorn är förstås också bra.

Annons
Annons

Valberedningen ska få ihop en styrelse som tillsammans har kunskap om allt föreningen håller på med, från skogsbruk till tidningsutgivning, från ekonomi till medlemskontakter. Styrelsen ska också representera hela skogssektorn så bra det går.

Om du har förslag på en lämplig kandidat till valberedningen så hör gärna först med henne eller honom, men tipsa framför allt föreningens kansli på info [at] skogen [dot] se!

Publicerad:
Bild för Bengt Ek
Bengt Ek
Chefredaktör och generalsekreterare
 • Domar om nyckelbiotoper överklagas

  Skogsstyrelsen överklagar de domar som anser att markägare ska kunna överklaga nyckelbiotopsregistreringar.
 • Annons
 • Bengt Ek, chefredaktör och ansvarig utgivare

  Vacker men inte så växtlig

  Kategorier: SKOGENs ledare, Björk
  Det finns 800 växter och djur som gillar ­björken. Ytterligare 800 älskar den! Och på senare årtionden har även vi människor fått upp ögonen igen för vår vita vän: Sedan 1950-talet har björken fördubblat sin volym i de svenska skogarna. I ungskogarna har den i dag samma virkesvolym som granen. Och sett till arealen breder den också ut sig.
 • Permitterade erbjuds gröna jobb

  Kategorier: LRF, gröna jobb, plantor
  Permitterade kan få jobb inom de gröna näringarna. 8 000 personer erbjuds arbete varav 3 000 inom skogsplantering, skriver LRF i ett förslag som lämnats till Tillväxtverket.
 • Annons
 • Virkesstudion #28 – Coronaspecial

  Kategorier: Virkesstudion #28
  I det nya avsnittet av Virkesstudion diskuteras hur den rådande coronakrisen påverkar skogsnäringen. 
 • ”Så når felaktigheter om avskogning söndagsbilagorna”

  SKOGENdebatt. Varje år publicerar WRI alarmerande siffror om avskogning som letar sig in i söndagsbilagorna i Sverige. Det är bara ett problem: Sifforna stämmer helt enkelt inte, skriver Reidar Persson, tankesmedjan Sifi.
 • Annons