Var med och prisa skogens hjältar

Bild för Annika Perslid Written by Annika Perslid On the
Nominera Greve Carl Bernadottes skogspris delas årligen ut till någon som har gjort utomordentliga tjänster för det svenska skogsbruket. Vem tycker du förtjänar priset nästa gång?

Alla medlemmar i Föreningen ­Skogen kan vara med och nominera. Inte bara till Bernadotte-priset, utan även till föreningens övriga utmärkelser Guldkvisten och Silverkvisten. 

Annons
Annons

Greve Carl Bernadottes skogspris Greve Carl Bernadottes skogspris På föreningens webbplats kan du läsa allt om de olika priserna – riktlinjer, hur man nominerar, hur många som delas ut per år med mera.

På webben kan du också nominera direkt i ett elektroniskt formulär, men det går också att skicka in nomineringar till Föreningen Skogen, Box 7022, 121 07 Stockholm (info [at] skogen [dot] se).

Motiveringen bör omfatta 1 000 till 4 000 tecken, innehålla adress till förslagsställare och nominerad och vara undertecknad av minst två personer. 

 

Publicerad:
 • Märks jämställdhetsarbetet på din arbetsplats?

  Arbetsgivare är skyldiga att jobba förebyggande för att motverka diskriminering. Görs det på din skogliga arbetsplats? Är alla med på att man ska uppträda på ett inkluderande sätt? Eller finns det brister? Kanske är man inte riktigt med i gänget om man bryter mot normen? Svara på månadens fråga!
 • Annons
 • Hundratals miljoner till fjällnära ärenden

  Under förra året betalade Skogsstyrelsen ersättning till 110 markägare som nekades avverkning i fjällnära skog.
 • Vi vill fylla på din verktygslåda!

  Kategorier: ledare, Johan Larsson
  Till alla som läser SKOGEN kan jag lova ett späckat år med fantastiska, spännande och nyttiga teman, skriver chefredaktör Johan Larsson i årets första ledare.
 • Annons
 • Här gick skogspriserna mot trenden

  Skogsfastigheter i norr fortsatte att locka köpare och hade en stark prisutveckling i fjol. I Mellansverige, däremot, sjönk priserna och gick således mot trenden i övriga landsdelar, enligt en rapport från Ludvig & Co.
 • Sveaskog höjer massavedspriser

  Nu höjer Sveaskog priserna på virke för andra gången i år.
 • Annons