Ung eller gammal – tyck till om webben!

Bild för Bengt Ek Written by Bengt Ek On the
Äldre man delvis synlig och ung kvinna
Nu skapar vi en webbpanel! Vi behöver skogsbrukare som vistas både i skogen och på nätet. Hjälp oss att tycka till, så blir skogswebbarna mycket bättre!

Är du skogsägare eller arbetar inom skogsbranschen – och är dessutom digital?
Då har du möjligheten att vara med och påverka det digitala utbudet på skogens alla webbar och sociala medier.

Annons
Annons

Vi som jobbar på organisationer, företag och myndigheter och som sköter webbplatserna vill skapa en gemensam webbpanel och ställa frågor till dig som användare. Be dig testa digitala funktioner och låta dig vara med och utvärdera digitala lösningar.

Är du intresserad? Anmäl ditt intresse till camilla [at] skogen [dot] se och skriv ”Webbpanel” i ämnesfältet. Det ger inget arvode men inflytande på utbudet på ett hundratal skogliga webbplatser. Du är aldrig tvungen att svara. Men anmäl dig bara om du tror att du har tid att hjälpa till.


Välkommen med din anmälan!

Publicerad:
Bild för Bengt Ek
Bengt Ek
Chefredaktör och generalsekreterare
 • Ringbarkad ek

  Utdragen död mångas bröd

  RINGBARKA. Död ved är ju bra för mångfalden, men en del död ved är ännu bättre än annan. Ringbarkade träd som torkar långsamt står längre innan de faller och gynnar många arter.
 • Annons
 • Jacob Edlund

  Matriser ska bort

  VIRKESMÄTNING. Metoden för uträkning av virkesvolymer via matris är inte tillräckligt bra. Nu ska matriserna bort, men det tar två år innan Biometrias nya regler blir ett krav på virkes­köparna.
 • Granbarkborreangripen skog

  Fyrdubblad premie och trixande

  Borre, brand och blåst ökar risken för skogs­skador – och vikten av bra försäkringsskydd. Möt skogs­ägarna som fick chockhöjd premie och bytte bolag, en annan som fick en faktura i stället för ersättning för stormskadorna samt ett försäkringsbolag som vill arbeta förebyggande.
 • Annons
 • Granvägg

  Goda granar och brunsås

  Kategorier: skogens mat, recept
  I temat Skogens mat kan du läsa om skoglig restaurangmat, maskinförarnas lunchlådor samt få en massa tips om goda granar och andra delikatesser.
 • Så förändras virkespriserna i ditt län

  Virkespriserna, det skogsägare får betalt när de avverkar eller gallrar sin skog, sjönk på bred front i juni. Virkesbörsens har sammanställt en lista som visar prisförändringarna län för län.
 • Annons