Skogliga jobb : Nancy ny vikarie på SKOGEN

16 januari 2020 Tre frågor till Nancy Falk som vikarierar för SKOGENs annons-ordermottagning när Johnny Nattsjö är föräldraledig.

Skogliga jobb : Nancy ny vikarie på SKOGEN

1. Välkommen till SKOGEN. Hur var din första dag?
– Jag kände mig väl mottagen och välkomnad. Jag kommer att ­trivas här med trevliga kollegor och ser fram emot att få höras och mötas med tidningen SKOGENs annonsörer.

2. Vad har du sysslat med ­tidigare? 
– Försäljning i olika former som give aways och kläder med mera. Under de senaste valåren försökte jag arbeta med att profilera ett poliskt parti, det politiska landskapet ändras från dag till dag. Jag är samhällsintresserad, så parallellt med försäljning studerar jag statsvetenskap. Världen är ständigt i förändring, vilket är både utmanade och intressant.

3. Vad har du för förhållande till skog?
– Som barn tillbringade jag min fritid på Eolshälls 4H-gård som ­ligger vid Mälaren i Hägersten i Stockholm. Där utforskade jag ­skogen som barn med mycket ­fantasi, som att leka detektiv influerad av Kitty-böckerna. 
– Jag minns att jag då upplevde skogen som både en läskig och spännande plats. I dag upplever jag den som magisk. För mig är skogen levande resurs som vi alla har tillgång till genom allemansrätten, men med rättigheter följer också skyldigheter.

SKOGEN skogliga jobb 12/2019

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Lena fick Artdatabankens pris
SkogsJobb