Skogen samarbetar med Mittia

7 februari 2018 3 snabba frågor till David Persson, ansvarig för försäljningen på Föreningen Skogen, om kommande samarbete med mässan Mittia Gård & Skog.

Skogen samarbetar med Mittia

1. Föreningen har inlett ett samarbete med mässan Mittia Gård & Skog i Ljusdal. Varför?
– För att nå ut ännu mer med tidningen SKOGEN. Genom samarbetet blir tidningen mässans officiella mediepartner och vi hoppas kunna erbjuda intressanta föreläsningar för tidningens läsare och föreningens medlemmar under mässdagarna. 

2. Vad får medlemmar ut av samarbetet? 
–  Alla gynnas av att läsarna av tidningen SKOGEN blir fler. Den är föreningen Skogens medlemstidning och en av de viktigaste delarna i vår verksamhet som står för en betydande del av intäkterna. Vi kommer även att erbjuda medlemmar att gå in kostnadsfritt på mässan. Så håll utkik på föreningssidorna längre fram i vår!

3. Vad tänker du själv göra på mässan?
– Se till att våra försäljningsinsatser flyter på. Samtidigt är det viktigt att ta sig tid och prata med medlemmar och prenumeranter. Genom att möta och lyssna efter det som efterfrågas kan vi aktivt utveckla verksamheten.

Mittia Gård & Skog arrangeras den 24 till 25 augusti i Ljusdal. Den vänder sig till aktiva inom gård och skog i framför allt Jämtlands, Västernorrlands, Dalarnas och Gävleborgs län. Mässan arrangeras vartannat år. Läs mer på mittia.com/gardochskog.

SKOGEN 1/2018

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Jessica Nordin ska leda Södras hållbarhetsarbete
SkogenJobb