Ny vd för LRF Konsult AB

9 december 2010 Styrelsen för LRF Konsult AB har utsett Peter Lindvall till bolagets nye verkställande direktör. Peter Lindvall kommer närmast från Länsförsäkringar Gotland där han varit verkställande direktör sedan 2004.

Peter Lindvall har en karriär som bland annat omfattar tio år hos Trygg-Hansa och tre år hos konsultföretaget Halogen/Arkwright. De senaste åtta åren har han varit anställd i länsförsäkringsgruppen varav de senaste sex åren som vd för Länsförsäkringar Gotland. Peter är också ledamot av Länsförsäkringar Livs styrelse samt ledamot i Länsförsäkringsgruppens lantbruksråd.

Peter Lindvall är 42 år och bosatt på Gotland tillsammans med hustrun Erika och tre barn. Peter Lindvall är utbildad marknadsekonom och har läst juridik, marknadsföring samt företagsekonomi vid Stockholms universitet. Han har läst vid Ashridge Business School i London samt Financial education inom Handelshögskolan. Peter Lindvall tillträder sin nya befattning i april.

— Vi är mycket glada över rekryteringen av Peter Lindvall. Hans bakgrund, egenskaper och erfarenhet gör honom väl lämpad för vd-uppdraget och att genomföra den strategiska plan styrelsen fastställt, säger Anders Källström, koncernchef för LRF och styrelseordförande för LRF Konsult.

— LRF Konsult har en unik och stark marknadsposition och är inne i en intressant förändringsresa. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya medarbetare få fortsätta att utveckla företaget och erbjudandet till kunderna, säger Peter Lindvall.

— Vi gratulerar LRF Konsult till en lyckad rekrytering och önskar Peter lycka till med sin nya utmaning, säger Gösta af Petersens, ordförande i Länsförsäkringar Gotland.

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Andreas Jansson har börjat på Meraskog
SkogenJobb