Nancy ny på SKOGEN

Bild för Karin Lepikko Written by Karin Lepikko On the
Nancy Falk
Nancy Falk, annonssäljare
Tre frågor till Nancy Falk som tar över tidningen SKOGENs annonsförsäljning när Johnny Nattsjö är föräldraledig.

1. Välkommen till SKOGEN. Hur var din första dag?
– Jag kände mig väl mottagen och välkomnad. Jag kommer att ­trivas här med trevliga kollegor och ser fram emot att få höras och mötas med tidningen SKOGENs annonsörer.

Annons
Annons

2. Vad har du sysslat med ­tidigare? 
– Försäljning inom media och reklam i olika former som direkt­reklam, tidningar, give aways och kläder med mera. Under de senaste valåren arbetade jag med att profilera ett poliskt parti, det var dynamiska och spännande år med många beslut under tidspress, det politiska landskapet ändras från dag till dag. Jag är samhällsintresserad, så parallellt med försäljning studerar jag statsvetenskap. Världen är ständigt i förändring, vilket är både utmanade och intressant.

3. Vad har du för förhållande till skog?
– Som barn tillbringade jag min fritid på Eolshälls 4H-gård som ­ligger vid Mälaren i Hägersten i Stockholm. Där utforskade jag ­skogen som barn med mycket ­fantasi, som att leka detektiv influerad av Kitty-böckerna. 
– Jag minns att jag då upplevde skogen som både en läskig och spännande plats. I dag upplever jag den som magisk. För mig är skogen levande resurs som vi alla har tillgång till genom allemansrätten, men med rättigheter följer också skyldigheter.

SKOGEN 12/2019

Publicerad:
Bild för Karin Lepikko
Karin Lepikko
Reporter
 • Mellanskog gör rekordutdelning

  Mellanskog delar ut drygt 56 miljoner kronor till sina 26 000 medlemmar. Det är den högsta utdelningen i skogsägarföreningens historia.
 • Annons
 • Magnus Ekström

  Rotpost kan öka i vår

  SÄLJFORM. För några år sedan var marknaden för rotposter och leveransrotköp glödhet. Med sjunkande timmerpriser har den svalnat rejält, men kan kanske komma igång igen i vår, säger Magnus Ekström som är skogsrådgivare på Hushållningsällskapet.
 • Byråkrati förvärrar rekryteringsproblem

  Skogsvårdsföretagen är beroende av utländsk personal men har mycket svårt att rekrytera. Situationen förvärras av valutanackdelar och segdragen byråkrati. 
 • Annons
 • Busas det i din skog?

  Har du råkat ut för problem med skador på nyplanterad skog efter skoterkörning? Kanske får du störande besök av andra fordon eller lösspringande hundar? Eller används skogen som dumpningsplats? Eller möts du av besökare som precis som du förstår att njuta av och vara rädd om skogen? Svara på Månadens fråga!
 • ”Förbjud högstubbar av gran”

  Kategorier: debatt, Björn Särnmark
  SKOGENdebatt. Hur kan Skogsstyrelsen kräva att det ska lämnas högstubbar på hyggen som blir rena yngelhärdarna för granbarkborre - har vi inte lärt av historien? Det undrar tidigare skogvaktaren Björn Särnmark i Värmland.
 • Annons