Nancy ny på SKOGEN

Bild för Karin Lepikko Written by Karin Lepikko On the
Nancy Falk
Nancy Falk, annonssäljare
Tre frågor till Nancy Falk som tar över tidningen SKOGENs annonsförsäljning när Johnny Nattsjö är föräldraledig.

1. Välkommen till SKOGEN. Hur var din första dag?
– Jag kände mig väl mottagen och välkomnad. Jag kommer att ­trivas här med trevliga kollegor och ser fram emot att få höras och mötas med tidningen SKOGENs annonsörer.

Annons
Annons

2. Vad har du sysslat med ­tidigare? 
– Försäljning inom media och reklam i olika former som direkt­reklam, tidningar, give aways och kläder med mera. Under de senaste valåren arbetade jag med att profilera ett poliskt parti, det var dynamiska och spännande år med många beslut under tidspress, det politiska landskapet ändras från dag till dag. Jag är samhällsintresserad, så parallellt med försäljning studerar jag statsvetenskap. Världen är ständigt i förändring, vilket är både utmanade och intressant.

3. Vad har du för förhållande till skog?
– Som barn tillbringade jag min fritid på Eolshälls 4H-gård som ­ligger vid Mälaren i Hägersten i Stockholm. Där utforskade jag ­skogen som barn med mycket ­fantasi, som att leka detektiv influerad av Kitty-böckerna. 
– Jag minns att jag då upplevde skogen som både en läskig och spännande plats. I dag upplever jag den som magisk. För mig är skogen levande resurs som vi alla har tillgång till genom allemansrätten, men med rättigheter följer också skyldigheter.

SKOGEN 12/2019

Publicerad:
Bild för Karin Lepikko
Karin Lepikko
Reporter
 • Monteringshall Rottne

  Rottne siktar på dubbel kapacitet

  Kategorier: teknik, skogsmaskiner, Rottne
  MASKINER. Rottne Industri satsar på att om sex år kunna tillverka 300 skogsmaskiner per år i sin fabrik i orten Rottne norr om Växjö.
 • Annons
 • Ringbarkad ek

  Utdragen död mångas bröd

  RINGBARKA. Död ved är ju bra för mångfalden, men en del död ved är ännu bättre än annan. Ringbarkade träd som torkar långsamt står längre innan de faller och gynnar många arter.
 • Jacob Edlund

  Matriser ska bort

  VIRKESMÄTNING. Metoden för uträkning av virkesvolymer via matris är inte tillräckligt bra. Nu ska matriserna bort, men det tar två år innan Biometrias nya regler blir ett krav på virkes­köparna.
 • Annons
 • Granbarkborreangripen skog

  Fyrdubblad premie och trixande

  Borre, brand och blåst ökar risken för skogs­skador – och vikten av bra försäkringsskydd. Möt skogs­ägarna som fick chockhöjd premie och bytte bolag, en annan som fick en faktura i stället för ersättning för stormskadorna samt ett försäkringsbolag som vill arbeta förebyggande.
 • Granvägg

  Goda granar och brunsås

  Kategorier: skogens mat, recept
  I temat Skogens mat kan du läsa om skoglig restaurangmat, maskinförarnas lunchlådor samt få en massa tips om goda granar och andra delikatesser.
 • Annons