Känner du någon som du tycker borde få pris?

Bild för Gäst Written by Gäst (ej verifierad) On the
Nominera din skogliga förebild. Genom Föreningen Skogen uppmärksammar skogsbranschen varje år personer som gjort värdefulla insatser för de svenska skogarna med utmärkelserna Greve Carl Bernadottes Skogspris och Guldkvisten

Pristagare med prisutdelare H.M. Konungen Carl XVI Gustaf. Foto: Johan ArdeforsPristagare med prisutdelare H.M. Konungen Carl XVI Gustaf. Foto: Johan Ardefors

Annons
Annons

Bli medlem i Föreningen Skogen Är du nyfiken på Föreningen Skogen? Välkommen in i vår skogliga gemenskap. Läs mer om oss och bli medlem idag!
Klicka här

 

Föreningen Skogens styrelse bjuder in att nominera pristagare. Inbjudan gäller utmärkelserna Greve Carl Bernadottes Skogspris, Guldkvisten och Silverkvisten. De två förstnämnda priserna kommer att delas ut på Skogsnäringsveckan i Stockholm i april 2017.

Motiveringen ska ta utgångspunkt i Föreningen Skogens stadgars riktlinjer för respektive utmärkelse. För mer information om pristagare från tidigare år klicka här. På samma webbsida hittar du formulär för motiveringen. Skicka din motivering med post eller e-post senast den 30 augusti till Föreningen Skogens kansli.

Föreningen Skogen
Box 7022
121 07 Stockholm
info [at] skogen [dot] se

Publicerad:
 • Märks jämställdhetsarbetet på din arbetsplats?

  Arbetsgivare är skyldiga att jobba förebyggande för att motverka diskriminering. Görs det på din skogliga arbetsplats? Är alla med på att man ska uppträda på ett inkluderande sätt? Eller finns det brister? Kanske är man inte riktigt med i gänget om man bryter mot normen? Svara på månadens fråga!
 • Annons
 • Hundratals miljoner till fjällnära ärenden

  Under förra året betalade Skogsstyrelsen ersättning till 110 markägare som nekades avverkning i fjällnära skog.
 • Vi vill fylla på din verktygslåda!

  Kategorier: ledare, Johan Larsson
  Till alla som läser SKOGEN kan jag lova ett späckat år med fantastiska, spännande och nyttiga teman, skriver chefredaktör Johan Larsson i årets första ledare.
 • Annons
 • Här gick skogspriserna mot trenden

  Skogsfastigheter i norr fortsatte att locka köpare och hade en stark prisutveckling i fjol. I Mellansverige, däremot, sjönk priserna och gick således mot trenden i övriga landsdelar, enligt en rapport från Ludvig & Co.
 • Sveaskog höjer massavedspriser

  Nu höjer Sveaskog priserna på virke för andra gången i år.
 • Annons