Hela SKOGEN nu även på webben

29 april Nu får SKOGENs prenumeranter enklare tillgång till hela tidningens innehåll. Vi knyter webben och papperstidningen närmare varandra – en tidning, ett innehåll, men flera kanaler. Samtidigt låser vi precis som många andra tidningar artiklarna på sajten för andra än prenumeranter. Läs mer här!

Från och med nu blir tidningen SKOGEN ännu mer digital och därmed mer tillgänglig än någonsin. I fortsättningen publiceras alla artiklar i papperstidningen även här, på skogen.se. Det innebär att du kan läsa hela tidningen när du vill och där du vill – på telefonen på tåget, på paddan på en stubbe i skogen eller på papper hemma i mysfåtöljen.

Förutom möjlighet till mer läsning på skärmen betyder det här också att du får tidigare tillgång till stora delar av innehållet i nästkommande nummer. Plus förstås löpande nyhetsbevakning mellan numren.

Samtidigt följer vi exemplet från en stor del av Sveriges alla tidningar och reserverar läsningen för våra prenumeranter. Journalistik är inte gratis. PR, reklam och skvaller på sociala medier är det, men oberoende och granskande journalistik kostar pengar att skapa.

”Mera SKOGEN: Snabbare, tidigare, mer att läsa – men inte gratis.”

Johan Larsson chefredaktör

Med några få undantag i form av öppna artiklar kommer vi alltså att premiera våra trogna prenumeranter.

Själva tidningen är förstås även i fortsättningen samma fullmatade blandning av nytta, nöje och inspiration kring allt skogligt som alltid.

Missa inget – här kan du teckna din prenumeration! Just nu får du ett riktigt förmånligt erbjudande!

Johan Larsson, chefredaktör
Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Lena fick Artdatabankens pris
SkogsJobb