3 snabba frågor om Skogsmaskindagarna

7 maj 2018 Sten Lilja är vd på Looping Event som arrangerar Skogsmaskin­dagarna den 18 och 19 maj på Karlskoga flygplats.

1. I år hålls mässan för tredje gången. Hur märks det?
– Den har blivit accepterad och uppskattad av både besökare och utställare. Är man intresserad av skogsmaskiner och allt annat som rör arbetet i skogen och på vägarna är de flesta på plats i Karlskoga. 
– Redan första gången fick vi beröm för logistiken. I år öppnar vi en norrentré också, för att se om det underlättar flödet och sprider besökarna snabbare och jämnare över området.

Sten LiljaSten Lilja2. Det ska bullra, damma och lukta, enligt hemsidan. Vad vet ni om den genomsnittliga besökaren?
– Vi har inte undersökt mer noga vilka som kommer, men helt klart är det intresserat bransch­folk. I år tror vi på fler långväga besökare. De erbjuds en camping alldeles intill mässområdet och man kan utan extra kostnad ställa upp sin husbil eller husvagn.

3. Har du några tips till mäss­besökarna?
– En klar fördel är att det är smidigt för besökarna att ta sig fram. Det är enkelt att besöka en monter och sedan komma tillbaka, eftersom mässan trots sin storlek är kompakt med korta avstånd.

Tidningen SKOGEN kommer förstås att vara på plats på Skogsmaskinsdagarna i Karlskoga den 18-19 maj. Kom och träffa oss i vår monter och berätta vad du ­tycker är läsvärt i tidningen och ­tipsa om saker vi kan skriva om.

Se även skogsmaskindagarna.se.

SKOGEN 4/2018

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Jessica Nordin ska leda Södras hållbarhetsarbete
SkogenJobb