3 frågor om Mittia gård och skog

29 juni 2018 Sommaren bruka innebära säsong för mässor. Den 24-25 augusti arrangeras Mittia gård och skog i Ljusdal där Tidningen SKOGEN är delaktig, både som mediapartner och utställare. SKOGEN har ställt
tre snabba frågor till Henrik Bruveris, Mittia event.

3 frågor om Mittia gård och skog

1. Varför ska skogsbruksintresserade besöka mässan Mittia gård och skog?
– Mässan är norra Sveriges mötesplats jämna år, oavsett om du arbetar yrkesmässigt eller brukar din egen skog. Mässans utställare speglar väldigt bra det kombinationsbruk som är typisk för norra Sverige. Det vill säga, den utgår från gårdar med både skogsbruk, jordbruk och/eller djurhållning. Du ska besöka mässan för att utveckla och tjäna mer på ditt skogsbrukande.

2. Är det någon skillnad på årets mässa jämfört med ­tidigare år?
– Ännu fler utställare med­ ­produkter och tjänster för skogsbruket än tidigare. Några av de ­riktigt stora skördarna och ­skotarna samt flera mindre ­varianter visas och även olika produkter för ­förädling. 

3. Är det något särskilt du vill puffa för?
– Betala inte entré. Utställarna har möjlighet att bjuda sina ­kontakter på fri entré till mässan och sin monter. Du kan kontakta utställarna via utställarförteckningen på vår sajt och fråga om de har biljetter till dig.

Läs mer: www.mittia.com/gardochskog 

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Anna blir chef för Mellanskogs rådgivning
SkogsJobb